СКУПШТИНА ФК ВОЈВОДИНА ЗАКАЗАНА ЗА ПЕТАК: Председник, па дугови!

С.Б.

01. 12. 2020. у 22:24

СКУПШТИНА ФК ВОЈВОДИНА ЗАКАЗАНА ЗА ПЕТАК: Председник, па дугови!

ФОТО: С. Б.

СКУПШТИНА фудбалера Војводине, заказана за петак, 4. децембар, требало би да разреши многа питања везана за још боље функционисање клуба, чији је професионални погон тренутно трећепласирани на табели и одлучан да догодине одбрани трофеј Купа Србије, освојен пролетос.

На дневном реду ће, свакако, бити избор новог челника Управе клуба, чију је функцију од почетка јула, после оставке Војислава Гајића, као вршилац дужности преузео Драгољуб Самарџић, иначе председник Скупштине.

Требало би да се разговара и о избору спортског директора, као и о исплати дуговања играчима, две плате као и рате и премије за освојени Куп и пласман у квалификације за Лигу Европе, о чему често говори тренер Ненад Лалатовић. Он је позвао челнике клуба да заједнички нађу решење јер, како је истакао, тешко може да се иде напред ако играчи и запослени немају редовна примања.

Први човек највишег клупског тела и вршилац дужности челника Управе, Самарџић, потврдио је да ће Скупштина бити одржана, како засада ствари стоје, у посебним условима заштите од пандемије вируса корона.

- Свакако ћемо разговарати о кључним темама за клуб и, очекујем, донети одговарајуће одлуке. Како ћемо организовати седницу са 55 скупштинара са правом гласа, остаје да видимо у сарадњи са Кризним штабом града, по чијим инструкцијама ћемо стриктно поступити, пре свега у заштити здравља свих чланова. Једна од могућих варијанти је да заседа најуже руководство, уз могућност укључења осталих. Јер, било би неозбиљно у овим околностима окупити на једном месту 55 људи. Надам се да ћемо наћи најбоље решење - каже Самарџић.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)