ПАРТИЗАН У ПОСЕТИ КБЦ ЗВЕЗДАРА: Бојан Остојић за 85. рођендан уручио поклоне

Новости онлине

01. 12. 2020. у 17:25

ПАРТИЗАН У ПОСЕТИ КБЦ ЗВЕЗДАРА: Бојан Остојић за 85. рођендан уручио поклоне

ФОТО: ФК Партизан/Мирослав Тодоровић

ПРВОТИМАЦ Партизана, господин Бојан Остојић и портпарол клуба госпођа Биљана Обрадовић су 1. децембра посетили Клиничко болнички центар Звездара, који слави 85. рођендан.

У разговору са генералним директором, професором доктором Петром Сворцаном, Остојић је изјавио:

- Жао ми је што због тренутне ситуације са Kови̇д-19 нисмо у могућности да данашњи јубилеј обележимо у присуству свих првотимаца Партизана, али и на овај начин желимо да дамо свој допринос и подсетимо све на важност очувања овакве здравствене институције - рекао је Остојић и додао:

- Испред ФК Партизан, свих запослених и целог тима, желим да се захвалим свом медицинском особљу и здравственим радницима широм Србије на надљудској бори током пандемије и да им поручим да смо уз њих!

- Такође, апелујем на све да будемо одговорни, да носимо маске, да не излазимо на места на којима има пуно људи како бисмо сачували једни друге.

ПОКЛОН Дрес Партизана са бројем 85/ФОТО: ФК Партизан/Мирослав Тодоровић

После краћег разговора, уз поштовање свих мера заштите од Kовид-19, Остојић је уручио урамљен дрес са бројем 85, као и маске са обележјима ФК Партизан, за особље клиничког центра које навија за клуб из Хумске.

- Хвала ФК Партизан што је поводом 85 година КБЦ Звездара посетио нашу установу која има чак 1800 запослених од којих многи прате фудбал и верно навијају. Искористио бих прилику да позовем све да се придржавају мера како бисмо што пре победили корону и могли да одемо на стадион и навијамо – поручио је Проф. др Петар Сворцан, вд директор КБЦ Звездара.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)