ТРЕНЕРУ ЈАВОРА ЗАСМЕТАЛА "АНДРИАНА" У СВЛАЧИОНИЦИ ПРОЛЕТЕРА? Бонџулић: Ово ничему не води

Novosti online

01. 12. 2020. у 08:56

ТРЕНЕРУ ЈАВОРА ЗАСМЕТАЛА АНДРИАНА У СВЛАЧИОНИЦИ ПРОЛЕТЕРА? Бонџулић: Ово ничему не води

ФОТО: Принтскрин

Наставили су фудбалери Пролетера са добрим партијама и у 16. колу Суперлиге Србије, у ком су, захваљујући пеналу у надокнади времена, победили Јавор резултатом 2:1 и вратили се на деобу 4. места!

Након завршетка меча јавности се обратио тренер ФК Јавор Игор Бонџулић.

- Тешко је причати нешто после овакве утакмице. Ако коментаришемо из стручног угла, меч је био јако занимљив. Добро смо се припремили и испоштовали смо наше ствари. Оно што је теже коментарисати и оставља неки мучан утисак то је сам начин на који смо изгубили утакмицу - рекао је Бонџулић и додао:

- Није било коректно све ово што се дешавало на терену. Мислим да нисмо само за противника имали екупу Пролетера и да је ово било изузетно мучно од стране оних који су на крају одлучивали о победнику. Фудбал је витешка игра, спорт, надметање у ком два противника имају задатака да победе један другог.

- Нећу да грешим душу. Али нисам дозвољавао у тим тренуцима да моја екипа понизи противника. И то је пут ког ћу се држати докле год се будем бавио овим послом. Ово данас ничему не води и ово је срамна страна фудбала која је изашла на површину - јасан је био Бонџулић.

Овако су домаћи фудбалери након меча у слачионици победу прославили победу - песмом "Андриана"

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)