СУМА О ЗАЈЕДНИШТВУ У ПАРТИЗАНУ: Враћамо веру у себе!

Novosti online

30. 11. 2020. у 10:36

СУМА О ЗАЈЕДНИШТВУ У ПАРТИЗАНУ: Враћамо веру у себе!

ФОТО: АП

ОДМАХ по уласку у игру, у 60. минуту утакмице Партизан - ТСЦ (4:0), Сејдуба Сума је постигао гол за вођство црно-белих од 2:0.

- Када смо отишли на репрезентативну паузу, отишли смо на неки начин растерећенији, јер смо тада, у последњој утакмици, однели победу. Међутим, знали смо да добро морамо искористити тај период и добро се, и физички и психички, припремити јер нас чека опет низ тешких утакмица од којих је прва са ТСЦ-ом.

ТСЦ је екипа која зна и хоће да игра фудбал.

- То су и показали на утакмици. За сваку екипу је најтеже када се противник затвори и када морате да кружите, да „играте около“, да бисте пробили бункер. Јуче се играо фудбал, а ми смо, и поред много пропуштених, искористили своје шансе - каже фудбалер из Гвинеје.

Сума је након пет секунди на терену на проигравање Холендера затресао мрежу, а само минут касније, мађарски репрезентативац се на проигравање Суме уписао у стрелце.

- Све су то сјајни момци, а мислим да је јуче Холендер показао какав је играч и колико ће тек значити екипи. Мислим да смо се вратили у последњих неколико утакмица и да смо показали карактер који нас је раније красио. Враћамо заједништво и веру у себе! - закључио је Сума.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)