ЕЛ ПИБЕ ЈЕ УМРО САМ: Сурова исповест Марадониног пријатеља

Новости онлине

29. 11. 2020. у 08:29

ПОСЛЕДЊИ дани живота Дијега Арманда Марадоне били су тужни, а чувени Ел Пибе био је одсечен од пријатеља и страшно усамљен, тврди легендарни физиотерапеут Аргентине из 1986. када су "гаучоси" предвођени чаробњаком постали прваци света.

ЕЛ ПИБЕ ЈЕ УМРО САМ: Сурова исповест Марадониног пријатеља

Фото: EPA-EFE/Demian Alday Estevez

У великој исповести за Супер Депортиво Радио чувени Мигуел ди Лоренцо Галиндез звучао је огорчено и сурово.

- Ти људи, који су били блиски Дијегу последњих година, неће добити опроштај од бога. Људи који су били око њега сада могу бити срећни. Сада ће се сви ти делинквенти потући међусобно, предвођени адвокатом и свим осталим срањима која су га окруживала. Верујте, нисмо могли да му се приближимо од њих. Никада нисмо могли ни да разговарамо са њим. Послао сам поруку Дијегу и никад нисам добио одговор. Били смо одсечени од њега, а све то урадило је његово окружење - сипао је тужне речи огорчени Галиндез, па наставио:

- Дијего је умро сам! На јавном бдењу у председничкој палати, прво што сам урадио је да му додирнем зглоб, лист и колено. Помиловао сам га, често сам то радио током живота. Последњи пут сам му рекао да ћу увек бити са њим. Дијего ми је толико веровао да ми је у Италији и Барселони рекао да му чувам новац. Никада нисам пипнуо ниједан његов пезос. За разлику од мене, његово окружење последњих година чинили су издајници и праве ку.ве.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)