ТУМБАКОВИЋ ДО 20. ДЕЦЕМБРА: Крупне одлуке одложене за три недеље

В. Н.

26. 11. 2020. у 18:03 >> 19:06

ТУМБАКОВИЋ ДО 20. ДЕЦЕМБРА: Крупне одлуке одложене за три недеље

Марко Пантелић и Љубиша Тумбаковић Фото Н. Параушић

ТРИ сата састанка, четири реченице саопштења. Без конкретних одлука и без најављених оставки или отказа.

После скоро 180 минута рада седнице испоставило се да нема ни раскида сарадње са Љубишом Тумбаковићем и спортским директором Владимиром Матијашевићем.

У штуром саопштењу се само назире да ће се неки конкретни потези можда видети за три недеље, на ванредној седници Скупштине ФСС, а одрешене руке за конкретне потезе има заменик председника ФСС Марко Пантелић.

До тада ће бити урађене додатне анализе. Иначе, јуче су пред 15-чланим Извршним одбором били извештаји Матијашевића и Тумбаковића о раду млађих селекција и А тима.

- У Спортском центру ФСС одржана је седница Извршног одбора ФСС. ИО ФСС овластио је заменика председника ФСС Марка Пантелића да до 15. децембра, а пред наступајућу Скупштину ФСС која је заказана за 20. децембар, припреми додатну анализу и понуди кадровска решења за спортски сектор и селектора А тима. Представници региона у ИО ФСС истакли су велику подршку коју региони имају у руководству ФСС која се огледа у никад већој финансијској помоћи. Такође, изражено је задовољство због огромне донације добијене од ФСС у виду нових терена, као и подељене спортске опреме - стало је саопштење у четири реченице. n

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)