ТЕРЗИЋ УЗВРАЋА УДАРАЦ: Видић не говори истину

Танјуг

24. 11. 2020. у 14:51

ТЕРЗИЋ УЗВРАЋА УДАРАЦ: Видић не говори истину

Фото: Н.Параушић

НЕМАЊУ Видића знам као исправног и часног момка, али овог пута не говори истину. Не разумем због чега то ради, поготово на овако увредљив начин који не приличи једном спортисти, изјавио је гемерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.

Терзић је реаговао на Видићеву изјаву у којој је бивши капитен Звезде и Манчестер Јунајтеда навео да је он последња особ којој би поверио своје планове и да са њим нема комуникацију.

Претходно је Терзић гостовао на ТВ Прва, где је између осталог рекао да је са Видићем разговарао пре годину и по дана и да му је тада рекао да је завршио профи лиценцу у Енглеској и да му је жеља да буде тренер и једног дана селектор.

- Подсетићу га да смо се пре годину и по дана срели испред зграде (живимо зграда до зграде) и разговарали смо на тему његових планова. Тада сам му рекао да Милојевић планира одлазак и да размишљамо о неким новим тренерима као што су он и Дејан Станковић. Захвалио се на понуди и рекао ми да жели више времена да проводи са децом у Милану, а да га интересује место селектора јер не би морао стално да буде у Београду", рекао је Терзић.

Када сам тог дана дошао на стадион комплетан разговор сам пренео Џајићу, Мијаиловићу и Мркели што они могу и да потврде, наводи Терзић.

- Данас сам изјавио да је имао грандиозну играчку каријеру и да је потребан српском фудбалу у складу са његовим жељама. И то стварно мислим. С обзиром на то да сам од Видића старији 15 година, да сам му био председник у ФШ и да сам данас генерални директор његове и моје Црвене звезде, сматрам непримереним његов данашњи коментар", истакао је Терзић.

Пратите Новости спорт и на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Vidića znam kao ispravnog i časnog momka

24.11.2020. 15:23

Teško Terzo. Neko ko se propinje da dohvati loptu rukom u šesnestercu Srbije i skrivi penal, pa na drugom meću reprezentacije sam uzima loptu i izvodi penal za Srbiju i promaši, ne može to da bude. Njemu je tada jedino bilo stalo da ispadnemo sa SP što pre i da se on bajan lepo vrati kući u Englesku neistrošen i nepovređen da bi sigurno zaradio brdo para. Takav neko ne može da bude ni ispravan, ni častan.