ФРАНЦУЗ СТАВИО ТАЧКУ НА СПЕКУЛАЦИЈЕ: Гризман негирао да има лош однос са Месијем

Бета

24. 11. 2020. у 13:03

ФУДБАЛЕР Барселоне Антоан Гризман одбацио је наводе да није у добрим односима са саиграчем Лионелом Месијем и дистанцирао се од изјава бившег менаџера и ујака.

ФРАНЦУЗ СТАВИО ТАЧКУ НА СПЕКУЛАЦИЈЕ: Гризман негирао да има лош однос са Месијем

Фото: EPA-EFE/ Quique Garcia

Гризманов бивши менаџер Ерик Олхатс оптужио је недавно Месија да има превише контроле у клубу, рекавши да је његова "владавина терора" отежала живот Гризману, откако је дошао на Камп Ноу прошле године.

У одговору на то, Меси је по повратку из Аргентине, са обавеза репрезентације, рекао да је уморан од чињенице да га сматрају јединим кривцем за проблеме у Барселони.

Гризман је рекао да је његов однос са Месијем неоштећен и да су изјаве дали људи који не заступају ни њега ни његове ставове.

- На свом представљању сам рекао да желим да причам само на терену, пошто сам такав, најбоље причам са лоптом у ногама, али сада је време да ствари поставим на место. Већ дуго трпим неке изјаве и време је да кажем да је сада доста. Мој менаџер је моја сестра, али она не даје изјаве, а то не раде ни моји родитељи", рекао је Гризман за Мовистар, пренео је Скај.

- Пошто нико од њих не прича, Ерик (Олхатс) је изразио мишљење, које може да нанесе велику штету и створи сумњу у мој однос са Леом. Лео зна да га изузетно поштујем. Од њега много учим. Мој ујак не зна како функционише фудбал. Новинар жели изјаву од вас... Рекао сам Леу да немам ништа с тим, да са њима не разговарам. Али, у исто време, ако не говорим јавно, дајем шансу људима да то учине уместо мене", додао је он.

Гризман је рекао да због свега тога не може да се осећа добро.

- Не могу да уживам, пробудим се ујутро и помислим да је све у реду. Али, надам се да ће се после ове изјаве све стишати", навео је француски фудбалер.

Гризман је открио и да му је Меси рекао да није био срећан јер је 2018. године одлучио да остане у Атлетико Мадриду уместо да пређе у Барселону.

Гризман је ипак годину дана касније дошао на Камп Ноу, рекавши да му треба нови изазов у каријери.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)