ТЕРЗИЋ ОТВОРИО КАРТЕ: Видић ми је рекао да жели да буде селектор Србије

Новости онлине

24. 11. 2020. у 10:01

ЗВЕЗДАН Терзић, генерални директор Црвене звезде, дао је своје мишљење поводом недавног отвореног писма Немање Видића упућеном ФСС-у.

ТЕРЗИЋ ОТВОРИО КАРТЕ: Видић ми је рекао да жели да буде селектор Србије

Фото: Н.Скендерија

Прослављени српски фудбалер оштро је критиковао рад Фудбалског савеза, а Терзић је на гостовању на ТВ Прва рекао:

- Немања Видић има грандиозну каријеру и сигурно да заслужује функцију и место у српском фудбалу. Да ли у Црвеној звезди или ФСС-у... Читава генерација, плејада, као што су Видић, Станковић, Коларов, Данко Лазовић, Бане Ивановић, сви они завршавају каријеру или су завршили и у складу са својим жељама треба да нађу место у српском фудбалу. Они су потребни српском фудбалу. За њих треба да има места, а на којим функцијама то треба да се види са њима", рекао је Терзић и додао:

- Са Немањом сам разогаварао пре годину и по дана, тада ми је рекао да је завршио профи лиценцу у Енглеској и да му је жеља да буде тренер и једног дана селектор и сигуран сам да ће бити".

Водитељ Јутарњег програма Филип Чукановић питао је Терзића – да ли Видић жели нешто чим је послао писмо?

- Не могу да говорим у његово име, можда је имао потребу да каже шта му се не свиђа. То је легитимно, мада мислим да ФСС има своје органе... Ми сви се бавимо јавним радом, јавне смо личности и сви смо подложни критикама, и ја сам за критику, али аргументовану, а не паушалну", закључио је Терзић.

Пратите Новости спорт и на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Miroslav

24.11.2020. 12:40

Hahaha, pa ovo je smejurija. Nisam ni čitao tekst. Kao Vidić sve ovo rekao zato što ga nisu postavili za sekektora. Pa fudbal nam nikada nije bio jadniji. Nego interesuje me, kako Krstajića izabraše pisle Muslina... ko li je zvao za njega

Bela ladja

24.11.2020. 12:41

I Ja zelim da imam Belu Ladju i da plovim på moru ali nemam ni ladju niti znam da plovim. Biti selektor zato sto je bio nekada dobar igrac je smesno jer nema ama bas nikakvih rezultata niti iskustva da bude selektor. To bi bila smijurija i siguran sam da niko to nece dozvoliti.

ilija

24.11.2020. 14:17

Istina Vidic nema neko iskustvo kao Trener,ali ima Veliko Ime,koje se jako dobro pozna u Evropi.Moj predlog Vidic Selektor, a staviti mu sa strane jednog starog iskusnog Lisca,kao Muslin,LJ. Petrovic,ili sadasnji tr, Tumbakovic.Mislim da bi bilo Dugorocno resenje,da dobijemo Internacionalnog trenera koji ima modernu Viziju o Fudbalu i organizaciji,sa tim da bi ovi Sadasnji Uhljebi u FSS. trebali pokupiti krpice i otici glavom bez obzira jer Fudbal nije ono cim se se oni trebaju baviti. hvala.