ОВО ЈЕ ПРАВА ИСТИНА: Меси не иде у Манчестер сити, а ево и због чега!

Novosti online

22. 11. 2020. у 22:06

ЛИОНЕЛ Меси је ускоро улази у последњих шест месеци уговора.

ОВО ЈЕ ПРАВА ИСТИНА: Меси не иде у Манчестер сити, а ево и због чега!

фото: ЕПА

Аргентинац ће од јануара моћи да преговора са заинтересованим клубовима, очекивало се да Манчестер Сити крене у офанзиву већ сада на зиму, али најновије вести откривају како "грађани" намеравају да се повуку из трке за Аргентинцем.

"Имам информацију од особе високог ауторитета, неког ко је упознат боље са ситуацијом која тврди да Сити неће покушати трансфер Месија. По информацијама које имам, од данас су та врата затворена", изјавио је Семра Хунтер, шпански фудбалски експерт.

"Имају своје разлоге за то. Два разлога постоје - године и финансије. Када причамо о годинама Меси се приближава година када ће његове партије кренути да опадају, тако да би довели другачијег играча од оног у Барселони. Чак је и он сам изјавио да се ближи речи 'пензија', можда и брже него што остали верују. То иде руку под руку са финансијама, зато што и ако дође као слободан играч, његова плата је астрономска. Зарађује око 100 милиона евра по години. То је велики финансијски терет за било који клуб, посебно када имамо чињеницу да се налазимо у сред глобалне пандемије", изјавио је Шпанац.

Шансе за селидбом Месија полако падају у воду. Остаје само питање да ли ће Аргентинац моћи да пронађе заједнички језик са новом управом Барселоне.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)