СРБИЈА ДЕСЕТКОВАНА НА РУСЕ: Без два кључна играча и резервног голмана за опстанак

Novosti online

18. 11. 2020. у 11:04

РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА Србије биће додатно ослабљена на вечерашњем дуелу против Русије, пошто је корона избацила из строја још тројицу репрезентативаца!

СРБИЈА ДЕСЕТКОВАНА НА РУСЕ: Без два кључна играча и резервног голмана за опстанак

Сергеј Милинковић-Савић на мечу са Шкотима Фото Н. Параушић

Прво је Верона објавила да је позитиван њен играч Лазовић, а затим је и из Фудбалског савеза Србије стигла потврда ове информације, уз додатни шок - позитивни су и Сергеј Милинковић-Савић и резервни голман Ђорђе Николић.

- Хелас Верона саопштава да је Дарко Лазовић био позитиван на тесту на Цовид-19 после последњег тестирања у репрезентацији Србије. Он је брзо смештен у самоизолацију и сада ће испоштовати све медицинске протоколе који су за такве ситуације предвиђени - наводи се у саопштењу италијанског клуба.

- Приликом редовног тестирања на вирус COVID – 19 откривено је да су још три играча позитивна.  Реч је о Сергеју Милинковић – Савићу, Дарку Лазовићу и Ђорђу Николићу. Уз њих је на COVID – 19 позитиван и један физиотерапеут.  Што се тиче осталих репрезентативаца и стручног штаба резултати су негативни - обајвио је ФСС на званичном сајту.

- Као и у случају Луке Миливојевића медицински тим ФС Србије одмах је поступио у складу са мерама и протоколима УЕФА и Владе Републике Србије тако да су сва тројица репрезентативаца и физиотерапеут напустили Спортски центар у Старој Пазови и до даљег ће бити у кућној изолацији - стоји у саопштењу српске куће фудбала.

Србија и без одсуства наведених играча има мале шансе да избори опстанак у Б дивизији Лиге нација, нарочито кад се зна да су раније табор орлова напустили Коларов, Тадић, Митровић и Катаи, а сада ће посао изабраницима Љубише тумбаковића бити још тежи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (8)

BEOGRAĐANIN

18.11.2020. 11:32

Срам вас било шта урадисте од Србије и фудбала. Све сте уништили и избагателисали, па и фадбал. Постадосмо нико и ништа. И, све горе и горе. Нема више фудбала, него једино ваше дрогерско- мафијашке групе,које ви називате навијачима. Фујјј, мафијо.

ANTE BAN

18.11.2020. 13:26

Čuj; vama problem 2 igrača, a mi- Hrvatska- igrali bez 7 standardnih igrača protiv evropskog prvaka-Portugala, i to još polovinu utakmice sa igračem manje, pa nismo kukali! Istina; izgubili smo u predzadnjoj minuti nesretnim okolnostima i kradjom sudaca, ali- unatoč svemu- ne kukamo! Doduše; kvalitet igrača, a posebno pristup, motiv i zalaganje, -debelo su na našoj strani!