ТУЖНО ЈЕ У ОКТОБРУ ОСТАТИ БЕЗ ТИТУЛЕ: Радмило Иванчевић за Новости - Мислио сам да ће се доласком Станојевића ствари побољшати

М. Блажић

27. 10. 2020. у 22:45 >> 22:58

ТУЖНО ЈЕ У ОКТОБРУ ОСТАТИ БЕЗ ТИТУЛЕ: Радмило Иванчевић за Новости - Мислио сам да ће се доласком Станојевића ствари побољшати

ФОТО: ВН

ЗВЕЗДА: Изволите, приђите. Партизан: Не, хвала. Није потребно.

Краћи дијалог на релацији два највећа српска клуба би могао управо овако да изгледа после 12. првенствене рунде у којој су црвено-бели кикснули против Јавора на свом стадиону, да би црно-бели дан касније у Нишу "ритернирали" трећом првенственим поразом потврдивши још једном да у овој сезони немају капацитет да се упусте у шампионску трку. 

Некадашњи голман Партизана Радмило Иванчевић тврди, у разговору за "Новости", да му као ни већини оних којима су црно и бело при срцу није јасно шта се тренутно дешава у Хумској.

"Лоше ово све изгледа. Да будем искрен мислио сам да ће се доласком Станојевића многе ствари покренути набоље. Као и већина старијих из моје генерације нисам присутан на стадиону, не појављујем се тамо, па не могу да знам шта се догађа "унутра", констатовао је Иванчевић уз уздах.

Одгледао је искусни фудбалски радник утакмицу у Нишу путем малог екрана и дефинитивно схватио да ова екипа Партизана нема "штофа" за шампионско одело.

"Ово су заиста невероватне осцилације. Екипа константно иде од сјаја до очаја. Мени је то потпуно неразумљиво, стварно не знам како бих то могао да објасним с обзиром на то да нисам најбоље упућен шта се дешава, а јасно је да се нешто дешава".

Бајбек и Светозар Марковић у Нишу / Фото ФК Партизан

Tekst potpisa

Девет бодова заостатка за вечитим ривалом после 12 одиграних кола не оставља много простора чак ни за машту.

"Неопходно је увек гајити оптимизам, али реално то је готово. Сви добро познајемо нашу лигу, јасно је да и један кикс скупо кошта, а Партизан их је имао неколико. То све изгледа погубно за армију правих навијача Партизана, а нама старијима је ваљда теже да разумемо све ово. Тужно је кад изгубиш титулу у октобру".

Оптимизам који је потребно гајити по Иванчевићевим речима у овом моменту није реалан.

"Када сам ја бранио имали смо посни период што се титуле тиче од чак 11 година. Ипак, то су биле друге околности, веће земља и лига. Ово сада баш не мирише на добро, не усуђујем се да прогнозирам докле ће трајати", скептично је закључио некадашњи чувар мреже црно-белих с краја седамдесетих.    

ИГРА ФУДБАЛ И СА 70 ГОДИНА!

ФУДБАЛ је живот Радмила Иванчевића, чак и у осмој деценији живота и то не само поред терена већ и на њему!


" Инструктор сам у ФСС, имам школу фудбала у Аранђеловцу, а често и заиграм на терену. Некада сам у пољу, некада браним, немам проблем ни са једном од те две варијанте. Волим да кажем: Хвала богу ја још могу", насмејао се Иванчевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)