ДРАМА БИВШЕГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА: Наоружани нападачи му упали у кућу, његово сведочење шокирало Италију

Novosti online

25. 10. 2020. у 13:16

ДРАМА БИВШЕГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА: Наоружани нападачи му упали у кућу, његово сведочење шокирало Италију

ФОТО: ЕПА

НЕКАДАШЊИ италијански репрезентативац Лука Тони преживео је праву драму у свом дому.

Бивши освајач Златне копачке и фудбалер Јувентуса, Бајерна Наполија, Роме, Фиорентине... Нашао се на мети наоружаних пљачкаша. 

Лопови су провалили у његов дом у тренутку када су Тони и његова породица били код куће. 

"Лопови са оружјем у руци и маскама на лицу наредили су му да преда све своје драгоцености. Криминалци су добро познавали навике и кретање породице Тони. Тројица су упала у вилу, а четвртии је чувао стражу. Испред виле је био упаљен аутомобил спреман за бег. Срећом, деца нису била умешана у овај драматични догађај", преносе италијански медији.

Полиција је обавила увиђај на лицу места. Форензичари су узели отиске прстију, пронашли су ДНК једног од нападача који би могао да помогне у иденитиковању преосталих починилаца. 

Тони се након овог немилог догађаја огласио на друштвеним мрежама.

"Истина је да је у четвртак увече дошло до инцидента. Тројица наоружаних мушкараца ушла су у нашу кућу док сам био ту са породицом. Имали су маске и украли су све што су могли да понесу. Ово је баш траума за мене, посебно за моју децу, али најважније је да смо сви добро. Полиција је брзо стигла јер је неко од комшија видео шта се догађа. ипак, они су успели да побегну, а на камерама се не види много тога. Сада само тражим приватност за себе и своју породицу", рекао је Тони.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)