НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИПА: Сосиједад чува прво место

Novosti online

24. 10. 2020. у 12:00

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИПА: Сосиједад чува прво место

Илустрација спорт Фото Dephositos

ЧИТАЈТЕ у новом броју Типа
  • ДАРКО БРАШАНАЦ (Осасуна, Шпанија)

СОСИЈЕДАД – УЕСКА    1    

- Сосиједад је избио на чело табеле, а да ни сам не зна како. Трећу победу у низу могао би да тражи и добије против Уеске. С обзиром на то да је због короне имао скраћене припреме, Сосиједад је у веома доброј форми, и најпријатније је изненађење првенства.

  •  ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ (Даегу, Ј. Кореја)

УЛСАН – ЈЕОНБУК        2 

- Дерби између Улсана и Јеонбука ни по чему се не разликује од оних из две претходне сезоне. Домаћин је у већем делу првенства био први, али када је било најважније и када је требало да заблиста, нема га нигде. Реално је да ће Улсан и овога  пута да „упрска“,  јер је на последњем мечу са Похангом зарадио искључења оба штопера, за које нема адекватне замене. 

  • НЕНАД ЏОДИЋ скаут у Монпељеа (Француска)

НИЦА – ЛИЛ    2

- Као сигурицу ћу издвојити победу Лила у гостима код Нице. Екипа са Азурне обале зна да изненади, али јој фали континуитет игара и резултата како би стварно била топ тим. Лил је веома амбициозан и верујем квалитетнији. 

  •  СЛАВКО ПЕРОВИЋ бивши нападач Динама (Румунија)

ФКСБ – ХЕРМАНШТАТ    1

- ФКСБ је у врху табеле, и после неколико сушних година има тим који може да одлучује о титули. У настојању да то оствари, за очекивати је да му „помогне“ Херманштат. 

  • МИЛОШ СТАНИМИРОВИЋ тренер у Грчкој

ПАНАТИНАИКОС– ВОЛОС    1    

- Румунски стручњак, Ласло Болоњи, пре неколико дана је преузео екипу Панатинаикоса. Верујем да ће својим искуством и знањем успети да оплемени игру домаћина за дуел са Волосом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)