МИЛОШ ВУЛИЋ: Нисам хтео да трпим неправду у Звезди, нисам се покајао због одласка!

Novosti online

21. 10. 2020. у 08:51 >> 08:58

МИЛОШ ВУЛИЋ: Нисам хтео да трпим неправду у Звезди, нисам се покајао због одласка!

Милош Вулић фото: Н.Параушић

МИЛОШ Вулић је дошао у Црвену звезду из Напретка као играч са великим потенцијалном.

Није играо лоше, добро је почео и ову сезону, а кад је стигла понуда из Италије, није је одмах прихватио.

Он је рекао за МаxБет спорт да је добро почео, али да није желео да трпи клупу.

"Кренуло је добрим учинком после припрема и изборио сам се за статус у најбољем тиму. Планирано је да се надограђујем и да постанем стандардан члан екипе. Неке мечеве налазио сам се у саставу, па улазио са клупе, а онда се нисам нашао у комбинацији за меч против ТСЦ. После скоро месец дана од понуде преломио сам да прихватим одлазак у Кротоне. Нисам хтео да трпим неправду у Звезди, а са ове тачке гледишта, нисам се покајао", испричао је он.

Он је имао техничких проблема, у Кротоне је дошао тек који дан пред утакмицу са Миланом, у којој је забележио двадесетак минута играња. Још се привикава, али му прија Италија

"Овде већина не прича енглески, али доста ми је помогао Големић да се привикнем на живот. Сада је лакше када сам пронашао стан и стварно земља је супер. Биће још лепше када научим италијански. Тренинзи и анализе пред утакмице су сличне, али услови за рад и праћење фудбала није за поређење. Све је на високом нивоу, медијски идеално… Мечеви су захтевни", рекао је Вулић.

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Popuškinja

21.10.2020. 10:37

Неправда после једне неодигране утакмице? Седеће с осмехом на лицу у туђини, не треба да се брине, само нека мало сачека.

brano

21.10.2020. 15:39

Нека је сретно Вулићу, много је бољи од Бена и Санога. Звезда не жели из непознатих разлога да користи домаће квалитетне играће већ купује шкарт. Ако иоле вреде ти странци, па јасно не би ни дошли овамо. Имам утисак да ће Деки са оваковим тимом и игром избрукати вољени тим као нико никад до сада. Боже дај да се варам.