СКАНДАЛИ НА ДЕРБИЈУ: Вечите чекају жестоке казне, пријаве због лажних фоторепортера и неадекватног понашања у време короне

Новости онлине

19. 10. 2020. у 22:38

СКАНДАЛИ НА ДЕРБИЈУ: Вечите чекају жестоке казне, пријаве због лажних фоторепортера и неадекватног понашања у време короне

ФОТО: Н. Параушић

ЈОШ једна вечити дерби је завршен. Меч је окончан без победника (1:1), а како сазнају "Спорт клуб" казне чекају оба клуба.

Дисциплинској комисији ФСС ће бити пријављени и Партизан и Црвена звезда, због непоштовања правила и упутстава о организацији утакмица у доба вируса корона.

Црно-бели ће бити санкционисани на основу неколико ставки. Службена лица евидентирала су много више од дозвољеног броја људи на трибинама.

- Пре почетка меча убележен је још један скандал. На јарболу је била истакнута Звездина застава, са две звездице на грбу. Гости су тражили да се скине спорна застава и – постави званична, са важеће три звездице. Од тога, међутим, није било ништа, па је скинута и Партизанова застава. Недељни дерби, вероватно, једини у модерној историји одигран је без клупских обележја - пише у тексту "Спорт клуба".

Утакмицу су могли да прете искључиво представници клубова и медији, а делегат је евидентирао много спорних лица на атлетској стази. Иза гола који је чувао Милан Борјан су стајали појединци покривени фоторепортерским маркерима.

- И, ништа не би било страшно да један од њих, средином другог полувремена, није лоптом погодио Милана Борјана. Голман Црвене звезде нашао се на удару лажних фоторепортера, уочи изједначујућег гола Александра Катаија, с беле тачке.Вербални дуел настављен је и после “напада” на Борјана. Како се утакмица ближила крају, страсти су се смиривале, па је по изласку са терена “пало” и помирење. Капитен црвено-белих поздравио се са тројицом навијача Партизана, у другом полувремену, стационираним иза гола Црвене звезде - стоји у тексту "Спорт клуба".

Звезди ће бити пријављена дисциплинском органу због неадекватне примене обавезног понашања у доба вируса корона.

Пре меча је забележен још један скандал.

Наиме, на јарболу је била истакнута Звездина застава, са две звездице на грбу. Гости су тражили да се скине спорна застава и постави званична са важеће три звездице. Од тога међутим није било ништа, па је скинута и Партизанова застава. Недељни дерби, вероватно једини у модерној историји одигран је без клупских обележја.

Изгледа да ниједан вечити дерби не може да прође без саопштења и казни.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

(Спорт клуб)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)