ОГЛАСИО СЕ ЏАЈИЋ: Лепо је бити у престижном друштву

Новости онлине

19. 10. 2020. у 17:13

ОГЛАСИО СЕ ЏАЈИЋ: Лепо је бити у престижном друштву

Фото: Архива Новости

ЛЕГЕНДАРНИ српски фудбалер Драган Џајић, и трећа Звездина звезда, изјавио је да му је место међу кандидатима за избор најбољег тима у историји фудбала, једно од највећих признања које је добио.

Чувени француски лист "Франс фудбал" покренуо је акцију избора најбољег тима икад, а Џајић се нашао међу кандидатама за најбоље лево крило/нападаца.

Ривали легенди југословенског фудбала у гласању биће Олег Блохин, Кристијано Роналдо, Рајан Гигс, Тијери Анри, Ривалдо, Ривелињо, Роналдињо, Карл-Хајнц Румениге и Христо Стоичков.

- Велика је част и заиста сам срећан због тога. У огромној конкуренцији квалитетних фудбалера, ући у ужи избор, поготово после оволико времена по престанку активне играчке каријере је показатељ да сам својим играма оставио дубок траг, не само у нашем, већ и светском фудбалу. Посебно ми импонује чињеница да сам једини играч са простора бивше Југославије који се нашао у овом избору. Признања ми никада нису била циљ, увек сам се трудио да одиграм добро и да тим за који играм победи, али заиста сам поносан на чињеницу да је то препознато и да то још увек има тежину и вредност. Лепо је бити у овако престижном избору и друштву - рекао је Џајић за сајт Црвене звезде.

Нема шта да се дода, осим да се легенда Звезде налази у одабраном друшству и неће бити нимало лако наћи се у најбољем тиму поред овакве конкуренције.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

(Тањуг)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)