ФИЛИП ХОЛАНДЕР: Нисам веровао да ме тражи Партизан, значила би нам победа у дербију!

Novosti online

11. 10. 2020. у 11:32

ФИЛИП ХОЛАНДЕР: Нисам веровао да ме тражи Партизан, значила би нам победа у дербију!

Фото: ФК Партизан

ФУДБАЛЕРИ Партизана припремају се за наставак сезоне, а новајлије имају прилику да упознају нови систем рада.

Један од њих је и Филип Холендер. Мађарски репрезентативац испричао је за званични сајт како је дошло до доласка у Партизан. 

"Све се издешавало три, четири дана пре мог доласка у Београд. Менаџер ме је прво контактирао и рекао да је Партизан заинтресован за мене, али искрено нисам веровао у том тренутку у ту могућност с обзиром на то да је остало пар дана до краја прелазног рока, а уједно су ме чекале репрезентативне обавезе. Али, убрзо након тога, све је постало још озбиљније. Рекли су ми да ме чекају у Београду и да већ могу да дођем да потпишем уговор. Све се десило брзо и на обострано задовољство,уз велику жељу да се прикључим тиму", почео је Холандер.

Истиче да је добро упознат са Партизаном. 

"Партизан сам пратио, више у европским утакмицама него у самој лиги, јер сам и сам имао тренинге и обавезе око фудбала. Не знам никога из екипе, али сам сигуран да ћу се брзо и добро уклопити у тим".

Станојевића је упознао по доласку у Београд. 

"Шефа Станојевића сам упознао у Београду током потписивања уговора. Причали смо на различите теме, али када говоримо о мојој позицији конкретно, могу да играм и на крилу и у нападу. Све зависи где ме он види у том тренутку".

Прилику да смањи заостатак за Црвеном звездом имаће Партизан већ 18. октобра на "вечитом дербију". 

"Значило би нам да се смањи разлика"!, поручује Холандер! 

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)