НИШТА ОД БОНУСА ИЗ МАРСЕЈА: Звезди пропало пола милиона од Радоњића, а све због једне ситнице...

Novosti online

07. 10. 2020. у 11:39

У Црвеној звезди надали су се бонусу из Марсеја, али га неће добити, а за све је крива једна клаузула.

НИШТА ОД БОНУСА ИЗ МАРСЕЈА: Звезди пропало пола милиона од Радоњића, а све због једне ситнице...

ФОТО: ЕПА

Надали су се у Црвеној звезди бонусу од трансфера Немање Радоњића од 500.000 евра после пласмана Олимпика из Марсеја у Лигу шампиона, али од тога неће бити ништа, јер тај бонус је имао предуслов који није испуњен

Пре две године Црвена звезда је продала Немању Радоњића Французима за 12 милиона евра, део је отишао Роми и играчевом менаџеру.

У уговору је наведена клаузула да ће за сваки пласман Олимпика у неко европско такмичење црвено-бели добити још по 500.000 евра и тако све до 2023. године.

С обзиром на то да се Марсеј на крају прошле сезоне пласирао у Лигу шампиона, то значи да је требало пола милиона евра да се слије у касу на Маракани. Међутим, ту је постојао један услов који није испуњен. Наиме, убачен је и предуслов да Радоњић мора у тој сезони да проведе бар 45 минута на терену у 50 одсто утакмица.

На Звездину жалост, није био случај, јер је репрезентативац Србије прошле године само на 12 мечева одиграо више 45 минута и више.

(ИНФОРМЕР) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)

Vitez Koja

08.10.2020. 10:02

Pa pošteno.Nije skoro nikako uticao na uspehe kluba.Za ovakvog igrača smo uzeli 12 miliona? Da se šutiramo nogama u ....Siguran sam da ima dečko potencijal za bolje, ali kada se igra u velikim ligama, mora da se koristi svaki minut maksimum.