"И ГРОБАРИ СУ МЕ ИСПОШТОВАЛИ": Лалатовић због једне реченице постао АПСОЛУТНИ ХИТ на Интернету (ВИДЕО)

Промо

25. 09. 2020. у 14:00

ДА ли сте погледали најновију рекламу кладионице Меридиан? Ако још увек нисте, обавезно то исправите јер ће вас одушевити!

И ГРОБАРИ СУ МЕ ИСПОШТОВАЛИ: Лалатовић због једне реченице постао АПСОЛУТНИ ХИТ на Интернету (ВИДЕО)

ФОТО: Меридиан

Како се многе кладионице у последње време утркују која ће имати занимљиву рекламу, нема сумње да је Меридианбет изазвао највише пажње. Како због актера, тако и због самог тока који је веома динамичан, али и шаљивих изјава појединаца.

ФОТО: Меридиан

Између осталог, један од главних учесника у овом пројекту био је и тренер ФК Војводина Ненад Лалатовић. Познати стручњак је због реченице „чак су ме и Гробари испоштовали“ постао апсолутнни хит на Интернету.

Поред њега, појављују се још и ММА борац Васо Бакочевић, прелепа певачица Милица Тодоровић, као и атрактивна Сандра Африка у улози конобарица. А како је све изгледало погледајте у наставку:

Иначе, Лалатовић је цео свој хонорар од снимања рекламе за кладионицу Меридиан одлучио да искористи за више него племенити циљ – материјално је помогао четири вишечлане породице са којима је одрастао и у чијем је друштву делио своје прве фудбалске кораке и успехе пре него што је постао леви бек кога зна цела Србија.

Хумани гест још један је доказ да Лалатовић није само победник на терену, већ и ван њега.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (19)