ЧИСТКА НА МАРАКАНИ: Звезда продаје четворицу играча због финасијске кризе

Новости онлине

24. 09. 2020. у 10:00

ЧИСТКА НА МАРАКАНИ: Звезда продаје четворицу играча због финасијске кризе

Фото: Н. Парауши

ЦРВЕНА звезда у наредном периоду гледаће да попуни касу и оствари приход од излазних трансфера.

План управе црвено-белих је да растерети платни буџет, пре свега играче са високим примањима, али и да добије новац од трансфера како би могла несметано да ради у време пандемије коронавируса.

"Спортски журнал" пише да црвено-бели у плану имају продају четворицу играча: Матеа Гарсију, Милана Павкова, Ел Фарду Бена и Ричмонда Боаћија!

Гарсија је први у реду за одлазак и Звезда је наводно већ прихватила Арисов предлог од 1.3 милиона и 50 одсто од наредне продаје, и наводно је само остало да се клуб и играч договоре око примања.

Ел Фарду Бен је следећи на реду и већ је познато да је Ал Ахли, ког са клупе предводи Владан Милојевић, послао понуду на адресу Звезде.

Подсетимо, Бен на Маракани има једну од најјачих плата.

Што се тиче Боаћија и Павкова, за њих двојицу се још чека адекватна понуда с обзиром на то да су поменути нападачи већ годину дана на листи играча за одлаазак.

Међутим, Боаћија муче повреде, док Павков није у форми. И то су највећи разлози зашто их Звезда још није продала. Што се тиче Жељка Гаврића, "Журнал" наводи да ће крилни нападач остати на Маракани упркос понуди од четири милиона из Италије.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Marakana

24.09.2020. 12:33

Moje mišljenje je da je Zvezda tu gde jeste i da je izgubila milione od trenutno najslabije ekipe u LŠ, odnosno LE, je loš trener, njegov izbor igrača je bio katastrofalan i sad nema dalje. Svi su krivi a mozda i više od njega Mrkela i Terzić, plate ne bi trebalo da smanjuju nego da ne primaju, jer ovakav prosečan tim kao što je Omonija više im se neće ponoviti!!!