ДРИНЧИЋ ЗА НОВОСТИ: Ову генерацију Војводине краси тимска игра, највећа опасност је Гојко Цимирот

А. Илић

23. 09. 2020. у 13:19

ФУДБАЛЕРИ Војводине прикључиће се Партизану и Црвеној звезди, те отпочети од трећег кола своју европску одисеју.

ДРИНЧИЋ ЗА НОВОСТИ: Ову генерацију Војводине краси тимска игра, највећа опасност је Гојко Цимирот

Фото: Н. Параушић

Меч Лиге Европе одиграће против Стандарда. Попут црно-белих и они ће се упутити у Белгију. Дестинација "старе даме" је Лијеж. 

Добро је Војводина отворила фудбалску сезону, црвено-бели са треће позиције у Суперлиги дочекују наредни дуел. Један од најбољих везних фудбалера у домаћем првенству Никола Дринчић је у разговору за "Новости" најавио сутрашњи меч. 

"Анализу противника нисмо радили још. Имали смо јуче тренинг како и шта би требало да радимо. Имамо наш стил и пробаћемо да играмо као и против сваког другог противника. Ови момци, ова генерација има тимску игру. Сви да дамо наш максимум и на крају ћемо видети на чему смо", почео је Дринчић и потом детаљније анализирао Стандард. 

"Ради се о одличном клубу. Имају сјајан тим о коме не треба превише речи трошити. Све акције им крећу од Гојка Цимирота. Нисмо се посебно припремали за Стандард, већ као и за сваки други меч. Кажем, желимо да играмо наш фудбал, а не да се бранимо и чекамо да примимо гол". 

Ненад Лалатовић је рекао да сматра да Стандард није ништа већи клуб од Војводине. 

"Искрено верујем у нас, али не желим да причамо сада, а кад дође утакмица да буде другачије. Урадићемо све и даћемо максимум, ако је то довољно, супер. Ако не, пружићемо руку и идемо даље. 

Војводина такмичење стартује од трећег кола. За разлику од носадског тима, Милан, Тотенхем и бројни други укључили су се раније, од првог или другог кола. Дринчић то не види као предност. 

"Нама је свеједно. Нисмо ни размишљали о томе. Играмо против Стандарда, покушаћемо да покажемо ко смо и шта смо, добра екипа која има свој квалитет", рекао је Дринчић за Новости. 

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)