ШТА ЋЕ БИТИ СА ЛУКОМ: Да ли је селектор Тумбаковић открио наредну дестинацију Јовића?

Novosti online

23. 09. 2020. у 09:30

ШТА ЋЕ БИТИ СА ЛУКОМ: Да ли је селектор Тумбаковић открио наредну дестинацију Јовића?

ЕПА

СЕЛЕКТОР репрезентације Србије говорио је о фудбалерима нашег националног тима.

Том приликом Љубиша Тумбаковић је открио и шта ће бити са Луком Јовићем. 

"Ово је помало нефудбалско време, све се изменило у односу на оно што је било у последњих 50 година, па и прелазни рок није у периоду када је требало да буде. Ни припреме...Чак су и организми играча адаптирани на неке друге термине", рекао је Тумбаковић у сусрет утакмици против Норвешке коју Србија игра у баражу за ЕУРО 2021. 

Он је потом напоменуо да би Лука Јовић могао да се пресели из Мадрида.

"И Лука Јовић сад није у првом плану у Реалу јер се размишља о његовом одласку на неку позајмицу, да ли у Ајнтрахт или негде друго...", рекао је Тумбаковић и на неки начин најавио његову селидбу.

Јовић је прошле сезоне играо ретко за Реал Мадрид, постигао је два гола, док је први меч у новој сезони против Реал Сосиједада преседео на клупи. Зинедин Зидан је рекао да "нема ништа против њега", него је на тој утакмици желео да освежи крила, а не напад.

"Једноставно, Лука не добија шансу и не може да искаже ниво форме. Кроз сам тренинг који јесте подршка за форму, недовољно је да би растао из недеље у недељу", поручио је Тумбаковић.

Поручио је Тумбаковић да ће Дарко Лазовић бити у тиму за Норвешку, а да га радује голгетерска форма Митровића, као и све боља игра Тадића. Сматра да ће до наредног меча оптималну форму постићи Коларов и Милинковић-Савић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)