СТО БАКЉИ ЗА ВЕК ПОСТОЈАЊА: На импозантан начин обележили јубилеј клуба! (ВИДЕО)

И.М.

21. 09. 2020. у 18:23 >> 18:44

НАЈВАТРЕНИЈЕ присталице ФК „Власина“, прошле суботе у вечерњим часовима, бакљадом су обележили велики јубилеј овог фудбалског клуба.

СТО БАКЉИ ЗА ВЕК ПОСТОЈАЊА: На импозантан начин обележили јубилеј клуба! (ВИДЕО)

ФОТО: ИМ

Поводом века постојања ФК „Власина“, код бране у центру Власотинца, симболично је засветлело стотину бакљи, са жељом да клуб са Росуље у својој слављеничкој години обезбеди пласман у Прву лигу Србије. 

Након осам одиграних кола у Српској лиги Исток фудбалери „Власине“ деле прво место са екипом „Радничког“ из Свилајнца, а у недељу су славили победу над фудбалерима „Јединства“ из Параћина, резултатом 1:0. Победнички гол је постигао Зоран Шћепановић у 87. минуту – из пенала.    

Власотинчани су у досадашњем делу првенства забележили чак седам победа и један нерешени резултат, са свега два примљена гола. Љубитељи фудбала у Власотинцу се надају да ће се овакав тренд наставити како би наредне сезоне „Власину“ гледали у вишем рангу такмичења.

Овај фудбалски клуб је у претходне три године прешао пут од борбе за опстанак у Зони Југ до стандардног члана Српске лиге. На том путу, са амбицијом да постану учесник Прве лиге Србије, играче и управу подржавају локална самоуправа, бројне присталице и спонзори. 

Stotinu baklji za 100 godina postojanja

Najvatrenije pristalice FK „Vlasina“, prošle subote u večernjim časovima, bakljadom su obeležili veliki jubilej ovog fudbalskog kluba.

Posted by Novosti sport on Monday, September 21, 2020

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

ОДУШЕВЉЕНА: Венус послала поруку Нолетовим клинцима (ФОТО)