ДОЦИЋ: Не сећам се ничега после ударца Санога, на крају се све добро завршило!

Танјуг

13. 09. 2020. у 15:37

КАКО je izgledalo, dobro je prošlo, kaže kapiten fudbalera Čukaričkog Marko Docić, nakon što je ustanovljeno da će zbog povrede protiv Crvene zvezde pauzirati između četiri i šest nedelja.

ДОЦИЋ: Не сећам се ничега после ударца Санога, на крају се све добро завршило!

Фото: М.Вукадиновић


"Наравно, то су прве прогнозе после магнетне резонанце, чека се мишљење још неколико лекара, па да не прејудицирамо. За сада, изгледа је да пукао унутрашњи лигамент, напукла је и тибија, хрскавица је прилично оштећена, то је све забрињавајуће. Охрабрујуће је да не морам „под нож“, у том случају процењена је пауза од четири до шест недеља", објаснио је Доцић за клупски сајт.

Приликом старта Секу Санога у 58. минуту утакмице јаукнуо је Доцић, сцена виђена на Бановом брду заиста је била непријатна.

"Искрено, у први мах сам помислио да су отишли предњи или задњи укрштени, такав бол сам имао у колену. Испоставило се касније да је велико истегнуће, од силине ударца. Ни не сећам се искрено шта ми је пролазило кроз главу у тим моментима, знам само да су били сви око мене. Од тада, два-три минута се буквално не сећам ничега".

Још док је био у Ургентном центру, Доцићу је стизало мноштво позива, не само људи из Чукаричког и Црвене звезде.

"Наравно да сам био забринут због тога што се догодило, није ми било свеједно. Али, ни једног тренутка нисам бринуо о томе да ли ће клуб бити уз мене. Чукарички је већ показао величину у сличним ситуацијама, са Бојићем, Мудринским и Стевановићем. Сви су се после тешких повреда вратили на терен и играју фудбал на високом нивоу. Наравно, у сталном сам контакту са свима из клуба, са газдом Обрадовићем, руководством, саиграчима, стручним штабом... Моја највећа подршка је породица".

Он се захвалио свима на порукама подршке.

"Звали су многи из њиховог табора, извињавали се. Пре свих, Борјан, Мића Иванић, кондициони тренер Перишић, Дејан Станковић, Небојша Милошевић, Звездан Терзић"

Саного је прошао без црвеног картона, што је евидентна грешка арбитра Лазара Лукића, потврдили су то и бројни судијски експерти.

"Сви причају о том црвеном картону, верујте, то је у целој причи сада најмање битно. Најважније је да је колико-толико колено добро прошло, у односу на то како је изгледало у први мах. Доста људи ми је казало да им се слошило кад су гледали снимак тог старта. И сам сам погледао десетак пута, не знам како нису пукли лигаменти. Чак је и доктор на Ургентном на прву рекао да су вероватно отишли лигаменти, али је после магнетне срећом било другачије", истакао је Доцић.

Пратите "Новости спорт" на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)