НЕНАД БЈЕКОВИЋ: Да је неко у ФСС против Партизана, не бих био ту

Танјуг

11. 09. 2020. у 15:13

ДВЕ и по године сам у Савезу, али да сам једног секунда осетио да неко нешто ради против Партизана, ни секунд се у том савезу не бих задржао. Ни секунд. Напротив, ја видим нешто сасвим друго, изјавио је потпредседник ФСС Ненад Бјековић.

НЕНАД БЈЕКОВИЋ: Да је неко у ФСС против Партизана, не бих био ту

Фото: Н.Параушић

Легендарни фудбалер, тренер и директор црно-белих у великом интервјуу за Спортски журнал истакао је да је бесмислено да некоме доказује да ФС С не ради против Партизана то је бесмислено.


На тврдње руководства Партизана у саопштењу да неко ради против црно-белих и да је намирисао клуб као свој плен, Бјековић каже да се не осећа прозваним јер то нема благе везе.

- Помешали су лончиће. Понављам, критиковао сам и Савез и судије, али сам имао меру и кад не освојим титулу не вадим се на Савез и судије, никад то нисам желео. Увек сам гледао само у своје двориште, никад у туђе. И то ме је све више инспирисало да стварамо резултате".

Одбацио је и оцене да се у Савезу лоше ради што потврдују резултати.

- Они прозивају савез, а репрезентација је играла на два највећа последња такмичења: Светском првенству у Русији и Европском првенству за младе репрезентације у Италији. Ево и сада се налазимо у завршној фази квалификација и за наредно Европско првенство и сад неко прича о нашем лошем раду, а да не причам о улагању у инфраструктуру, у стадионе, терене", поручио је Бјековић.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)