НА ЈАВОР СА ЗЛАТИБОРА: Фудбалери Војводине у четвртак путују на планинску лепотицу

С.Б.

08. 09. 2020. у 16:34

ФУДБАЛЕРИ Војводине у четвртак, 10. септембра, путују на мини-припреме на Златибор, одакле ће у недељу на мегдан Јавору у Ивањици.

НА ЈАВОР СА ЗЛАТИБОРА: Фудбалери Војводине у четвртак путују на планинску лепотицу

ФОТО: Ј. Грлић

Новосађани ће данас, први пут у току првенствене паузе због обавеза репрезентације Србије, бити комплетни на тренингу. У тим се враћају штопер Синиша Саничанин, узданица одбране репрзентације БиХ, „орлићи“, Младен Деветак и Мирко Топић као и репрезентативац Србије У-19, Дејан Зукић.

- Добро нам је дошла пауза после сјајног старта и густог распореда - каже Славко Бралић, штопер Новосађана, Сплићанин који овог лета није сишао до Јадрана.

- Ситуација са вирусом корона је сложена и нисам хтео ништа да ризикујем, посебно не неки карантин у одласку или повратку. Све време сам био у Новом Саду и најважније је да смо ухватили ритам који нам одговара.

Боравак и тренинзи на српској планинској лепотици, како Бралић потврђује, послужиће тиму са „Карађорђа“ за још бољу припрему за утакмицу са Ивањичанима.

- Добро играмо, побеђујемо, показујемо да имамо квалитет и на нама је да наставимо. У паузи смо одиграли контролни дуел са Вождовцем а на Златибору ћемо бити ближе борби за бодове са Јавором. Важно је да смо сви на окупу, без повреда и да имамо широк избор играча који доприноси да су свки меч улазимо са жељом да победимо - закључио је Бралић.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)