Меридиан ти поклања ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТ, али и бројне новчане награде

Промо

02. 09. 2020. у 14:00

Одиграј највише тикета и награда је твоја

Меридиан ти поклања ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТ, али и бројне новчане награде

Фото: Промо

Може ли више, може ли боље? Наравно да може, јер изненађењима, као и јединственим бонусима и промоцијама, никада краја у кладионици Меридиан!

Сада нове, али и искусније играче, чека ултра забавно такмичење у којем можете освојити феноменални ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТ!

Свако ко је отворио налог и регистровао се у Меридиану од 15. августа ове године ушао је у трку за освајање не само електричног тротинета, већ и бројних других награда!

Све што је потребно да урадите јесте да одиграте највећи број тикета на спортском клађењу и/или бројевима и тротинет је ваш.

Прикључите се одмах, јер вас само у Меридиану чекају вредне награде. Ако још увек немате отворен налог - региструјте се ОВДЕ и ускочите у трку за ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТ!

Захваљујући овој промоцији, спортско клађење у Меридиану представља прави хоби, авантуру и ужитак којем не можете одолети!

Зашто? Па, зато што је добитник не само онај ко освоји прво место, већ и освајачи другог, трећег, четвртог и петог места!

Немојте да посустајете, јер свакоме од вас се указала шанса за вредним новчаним наградама.

Догађаји на тикету, који су предмет клађења, морају бити искључиво спортско клађење или бројеви (Луцкy'с 6, Луцкy’с 5 и Кено). Сваког дана ће се на промо страни Меридиана ажурирати табела са првих 10 играча на листи.

Такмчење за освајање електричног тротинета и других награда траје месец дана, односно од 15. августа у 00:00х до 15. септембра у 23:59х. Само они тикети који су уплаћени и одиграни у овом периоду улазе у такмичење.

Победник ће бити, као што смо истакли, онај такмичар (играч) који је одиграо највећи број тикета на спортском клађењу и/или бројевима, и то на укупном нивоу!

Дакле, не часите часа! Времена је остало још мало, али шанса да освојите вредне награде у Меридиану увек постоји!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)