“ВЕЧИТИ” СЕ СМУЧИЛИ БИВШЕМ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦУ: Пантелић жестоко оплео по Звезди и Партизану

Танјуг

01. 09. 2020. у 12:35

“ВЕЧИТИ” СЕ СМУЧИЛИ БИВШЕМ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦУ: Пантелић жестоко оплео по Звезди и Партизану

Фото: Н.Параушић

ПОТПРЕДСЕДНИК и члан Извршног одбора Фудбалског савеза Србије Марко Пантелић рекао је да "вечити ривали" не треба да траже алиби за лоше резултате у ФСС и судијама.

Првенство још није ни почело како треба, а већ смо имали много саопштења, а Пантелићу је очигледно мука од тога.

- Прво је са саопштењем изашла Црвена звезда, а онда Партизан и Војводина. Клубови су у страху од евентуалних неуспеха и онда нападају ФСС и судијску организацију тражећи алиби за те своје неуспехе", рекао је некадашњи голгетер Црвене звезде.

Он ту није стао.

- Стварају негативну атмосферу и мржњу према другим клубовима и Фудбалском савезу. На крају бих поручио онима који праве та саопштења да више воде рачуна како управљају својим клубовима, а не да траже кривце за неуспехе у ФСС и Судијској организацији", рекао је Пантелић гостујући на РТС-у.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Mickey8777

01.09.2020. 14:13

U pravu je covek apsolutno, za svaki neuspehin Beogradskih blizanaca teret odgovornosti se prebacuje na sve drugo, sem njih samih, i naravno zbog takvih reakcija stvara se negativna atmosfera, netrpeljivost, sto doprinosi da fudbal generalno bude ismevan i posmatran ko cirkus. Manite se corava posla, i daj da takmicenje bude zdravo i u sportskom duhu.

vojislav ilic

01.09.2020. 17:18

Brzo se uklopio Pantelic u igranku FSS-a ali posteno receno od njega se to i ocekivalo prepoznatljivi su takvi ljudi a da nije takav ne bi ni bio clan izvrsnog odbora FSS. Neznam ko kreira tu politiku ali znajte to ne vodi nicemu jer takvo kadriranje FSS-a je dovelo da je Srpski fudbal tu gde jest. To je Kraradziceva politika koja se nastavlja u nedogled.