НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА „ТИПА“: Компани дебитује победом

Novosti online

22. 08. 2020. у 12:00

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА „ТИПА“: Компани дебитује победом

Венсан Компани / Фото Н. Параушић

Ево шта се може очекивати у неколико следећих утакмица:

* ДАМИР МИРВИЋ (Мариакерке, Белгија)

АНДЕРЛЕХТ – МУСКРОН 1

- Легенда Манчестер ситија, Венсан Компани, окачио је копачке о клин и прихватио се тренерског посла у Андерлехту. У одличним је односима са власником, доведена су појачања која је тражио и мислим да ће против Мускрона дебитовати победом.

* МИОДРАГ КРИВОКАПИЋ (Селтик, Шкотска)

МАДЕРВЕЛ – ХАМИЛТОН 1

- Тешко да се велике ствари могу очекивати од посрнулог Хамилтона у окршају са Мадервелом. Мадервел после нешто слабијег отварања сезоне полако хвата залет и игра све боље.

* МИЛОШ ЈОСИМОВ, тренер и фудбалер у Финској

КПВ – ГНИСТАН 1

- Од парова Друге лиге издвојио бих КПВ. Игра овог тима не може да се „препозна“ откако је пре месец дана управа отерала првог тренера, а екипу преузео његов асистент. Сада то изгледа много боље.

* ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ (Даегу, Јужна Кореја)

ЈЕОНБУК – САНГЖУ 1

- Сангжу је трећи, али чињеница је да посустаје и игра све слабије. У дербију кола тешко може да изненади Јеонбук, који је везао четири победе.

* СЛАВКО ПЕРОВИЋ (Румунија 1)

ДИНАМО – ХЕРМАНШТАТ X2

Из првог кола издвојио бих још двознак у дуелу мог бившег клуба Динама и Херманштата. Тим Динама се у паузи осуо, раскид уговора затражило је и добило неколико играча. Првенство почиње, а заменама се имена још не назиру. Мислим да ће ова сезона у историји Динама да буде једна од најтежих.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)