ЛУТОВАЦ ИСКРЕН: Сви у Партизану смо били разочарани после Новог Пазара, али сада треба да гледамо у будућност и да не понављамо грешке

Бета

уторак, 11. 08. 2020. у 18:25

ЛУТОВАЦ ИСКРЕН: Сви у Партизану смо били разочарани после Новог Пазара, али сада треба да гледамо у будућност и да не понављамо грешке

Фото: Н. Параушић

ФУДБАЛЕР Партизана Александар Лутовац рекао је данас да су сви у клубу разочарани због пораза од Новог Пазара, али да треба да гледају у будућност и да се то више не понови.

- Искрено мислим да је цео клуб био разочаран после Новог Пазара и мислим да смо сви пођеднако криви, без обзира на то да ли смо играли или не. Таква утакмица нам је, нажалост, за наук како никада више не треба да уђемо у утакмицу и понашамо се на њој. Драго ми је једино што је то иза нас и да сада искључиво требамо да гледамо у будућност и више не дозволимо да нам се такав дан понови - рекао је између осталог Лутовац за сајт клуба.

Партизан има шест бодова из прва три кола Супер лиге Србије.

Црно-бели су победили Напредак, па изгубили од Новог Пазара, да би у трећем колу били бољи од Јавора.

- Мислим да никада није добро кад Партизан изгуби бодове, јер смо ми један од највећих клубова на овим просторима и не смемо себи да дозволимо неке ствари. Али, сигурно да нас је та утакмица додатно продрмала и сигурно да ћемо са много више мотива и концентрације морати да уложимо у сваку наредну утакмицу. Штета је што смо морали да платимо цену, али ако наставимо путем којим смо кренули после те утакмице, лако ћемо надокнадити све - навео је Лутовац.

Наредни ривал биће Радник из Сурдулице.

- Још једно, на папиру, тешко гостовање, али то ништа не мора да значи. И даље стојим при томе да ако ми будемо прави, нећемо имати ниједан проблем. Притисак увек постоји, и тако мора да буде. Поготово код нас, мислим да је притисак саставни део Партизана и то је добро. Партизан увек мора да има највеће циљеве и без обзира на противника увек мора да иде на победу. Ни једна утакмица није лака, али даћемо све од себе да из утакмице у утакмицу дижемо своје самопоуздање и освајамо потребне бодове - навео је Лутовац.

Лутовац је је прошлу утакмицу играо на позицији десног бека.

- Радим на тој позицији већ осам, девет месеци и трудим се да сваки дан упијам и да унапређујем своју игру колико год могу. Стручни штаб ми је доста помогао на тренинзима и разговором јер сам морао и размишљање да променим у односу на напад. Доста тога сам научио и од саиграча и мислим да могу још доста да напредујем на тој позицији. Такође, мислим да ми фали континуитет утакмица које су можда и најбитнији фактор у напредовању код играча. У сваком случају прија ми што сам на терену и трудићу се да што више помогнем екипи да оствари жељене резултате. Захвалан сам на указаном поверењу у овако тешкој ситуацији - казао је Лутовац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)