СТРЕЛАЦ ИЗ ДРУГОГ ПЛАНА: Саничанин, штопер који тресе мреже

С. Б.

10. 08. 2020. у 19:07

СТРЕЛАЦ ИЗ ДРУГОГ ПЛАНА: Саничанин, штопер који тресе мреже

Фото: Н. Параушић

ПРВА јесења победа за додатни елан, али и потврда да су на добром путу.

Фудбалери Војводине су, после уводна два ремија, са ТСЦ у Сенти (2:2) и Чукаричким на "Карађорђу" (2:2), у трећем колу освојили цео плен у гостима Вождовцу (3:1).

Синиша Саничанин (25), стамени дефанзивац Новосађана, и поред тога што игра на позицији штопера, поново је био стрелац за свој тим.

- Није битно ко погађа, већ је најважније да смо кренули са победама и да наставимо тај низ - каже репрезентативац БиХ. - Имали смо прилику да победимо и у дербијима, које смо добро одиграли, али ипак је важно да смо са главним конкурентима приказали добре партије. У Сенти нам је поништен гол који сам постигао, на "Карађорђу" смо од 0:2 успели да стигнемо "брђане", да се вратимо у меч у наставку и да покажемо да имамо јак карактер. Сматрам да смо ментално много јаки као екипа и зато, без обзира на то што смо стартовали са два ремија, верујем да можемо да остваримо значајан успех ове сезоне.

За убедљивији старт, Саничанин сматра да су недостајале контролне, припремне утакмице, као и чињеница да Новосађани овог лета нису путовали на припреме.

- Прошла сезона била је прилично дуга и успешна, освојили смо Куп и треће место, изашли у Европу, па се и "потрошили". Међутим, имали смо кратку паузу, али и поред тога сматрам да смо сада у узлазној форми и да ћемо из утакмице у утакмицу приказивати још боље партије и резултате - каже Саничанин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)