ЛАЛАТОВИЋ ХВАЛИ СУДИЈЕ: Арбитри чистог образа, Чукарички се унапред радовао победи

С. Б.

06. 08. 2020. у 19:28

ЗА победом не крије жал, а арбитре хвали на сва уста.

ЛАЛАТОВИЋ ХВАЛИ СУДИЈЕ: Арбитри чистог образа, Чукарички се унапред радовао победи

Фото: Н. Карлић

Неоубичајено за Ненада Лалатовића, стратега Војводине, који је после ремија његових изабраника са Чукаричким (2:2) у среду увече на „Карађорђу“ нагласио да је судија Милош Ђорђић уз помоћнике, Милована Ристића и Далибора Ђурђевића, регулисао правила игре на европском нивоу.

- Није био у првом плану, судио је за чистку десетку, иде кући чистог образа и уздигнуте главе... - набраја Лалатовић.

- Волео бих да Војводина увек има такво суђење. Такође, српски фудбал може само да напредује кад судије не занима ни ко је Војводина, ни ко је Чукарички. Нама, будите сигурни, нико није помогао ни за аут. Пехар победника Купа Србије и треће место на табели смо освојили захваљујући квалитету играча и уз помоћ навијача.

ЗАСЛУЖИЛИ ПОБЕДУ

Тврди да је његова екипа требало да дође до три бода.

- Заслужили смо победу и поред лоше партије у првом делу. Фалио нам је још тај један гол, који је „висио у ваздуху“. Али, јасно је какав квалитет имамо, када се после 0:2 вратимо у игру и натерамо екипу као што је Чукарички да се повуче. Из меча у меч бићемо све бољи- категоричан је Лалатовић.

С друге стране, тренер тима са „Карађорђа“, истиче да је незадовољан ремијем, јер је, како је нагласио, требало да Војводина победеди „Брђане“.

- Имали су гости два гола предности и уместо да нас докрајче, радовали су се унапред. Међутим, екипа Ненада Лалатовића не може да се победи тако лако. Моји играчи су показали карактер. Истина, у првом полувремену нисмо били на жељеном нивоу. Видело се да нам недостају утакмице, да нисмо путовали на припреме и играли контролне мечеве... Ипак, имали смо својих пола часа игре, стигли предност Чукаричког и имали још неколико прилика за тријумф - каже Лалатовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)