ДИВАН ПОТЕЗ ВОЈВОДИНЕ: Медицински радници две године бесплатно на утакмице

Бета

03. 08. 2020. у 16:12

ФУДБАЛСКИ клуб Војводина саопштио је данас да ће сви медицински радници који се боре против корона вируса, наредне две године моћи бесплатно да гледају утакмице тог клуба.

ДИВАН ПОТЕЗ ВОЈВОДИНЕ: Медицински радници две године бесплатно на утакмице

Фото: Д. Дозет

- У овом тренутку, у целом свету је тешка ситуација, а за лекаре, медицинске сестре, помоћне раднике и све остале у нашем здравству се нема шта друго рећи сем да су то истински хероји. Фудбалски клуб Војводина им даје пуну подршку, веома им је захвалан и неће их заборавити - рекао је вршилац дужности председника Војводине Драгољуб Самарџић.

- Свима њима, понудићемо специјалне књижице, са којима ће у наредне две године они и чланови њихових породица моћи бесплатно да дођу на сваку утакмицу Војводине. Ако неко од њих једног дана постане и наш навијач или симпатизер, то ће нам бити велика част и задовољство - додао је он.

Самарџић је навео да су неки од запослених у клубу имали проблема са вирусом корона, али да су захваљујући здравственим радницима успели да се опораве и врате на посао.

- Првом који добије ту књижицу, уручиће му је наш фудбалер Дејан Зукић, чији отац је победио корону - рекао је Самарџић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)