ИМАТЕ ДВЕ ОПЦИЈЕ: Ракитићев ултиматум Барселони

Novosti online

28. 07. 2020. у 13:10

РАСТАНАK Ивана Ракитића и Барселоне тема је у шпанским медијима већ месецима, али засад од тога нема ништа. Одлука клуба и хрватског репрезентативца је да ће о сарадњи разговарати када се заврши прекинута сезона Лиге шампиона.

ИМАТЕ ДВЕ ОПЦИЈЕ: Ракитићев ултиматум Барселони

Фото: ЕПА

"Мундо Депортиво" открива да се Барселона нада одласку искусног везисте, који има још годину дана уговора, због чега је каталонски великан спреман да га пусти за 10 милиона евра.

- Међутим, Ракитић је раније поручио да не жели да оде и његов став се није променио ни за милиметар. Ако га Барселона не жели у екипи, онда Хрват пристаје само на раскид уговора како би се без обештећења вратио у Севиљу - пише "Мундо Депортиво".

Ракитић је у контакту с људима из Севиље и свестан је да у том клубу немају новца за обештећење Барселони и за његову плату. Kаталонски медији истичу да хрватски везиста има ситуацију под контролом јер ће, или остати у Барселони још годину дана с истом платом, или се изборити за одлазак у вољени клуб, где ће играти за нешто мање новца.

Ракитић је у Севиљи провео три сезоне, од 2011. до 2014. а онда га је за 18 милиона евра довела Барселона. У каталонском клубу је одиграо 309 утакмица до сада и постигао је 35 голова уз 41 асистенцију. Освојио је једну Лигу шампиона и четири Купа краља, и исто толико шампионских титула.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)