ПОЈАЧАЊЕ ИЗ БЕЛГИЈЕ: Ковачевић опет у Војводини

З. Грумић

27. 07. 2020. у 18:06

ПОЈАЧАЊЕ ИЗ БЕЛГИЈЕ: Ковачевић опет у Војводини

Фото: ФК Војводина

ДОСКОРАШЊИ фудбалер белгијског Кортријка Владимир Ковачевић (27) од данас је други пут члан Војводине (дошао као слободан играч), у којој је 2010. започео сениорску каријеру.

Ковачевић игра на позицији штопера. Прошао је Вошину омладинску школу, а после позајмица у Хајдуку из Куле и новосадском Пролетеру био је члан Спартака, из којег се 2016. вратио међу црвено-беле.

Захваљујући добрим играма, прешао је у белгијски Кортријк, чији је члан био пуне три и по године, с тим да је сезону 2018/2019. провео на позајмици у Шерифу из Тираспоља.

- Велика ми је част и задовољство што сам се вратио у своју кућу. Војводина је мој клуб, у којем сам поникао и направио прве кораке. Такође, велико ми је задовољство и због тога што ћу поново сарађивати са Ненадом Лалатовићем, који ми је трасирао фудбалски пут у Пролетеру и Војводини. Надам се да ће ове сезоне Куп остати у Новом Саду, а као један од највећих клубова на овим просторима, свакако ћемо покушати да обрадујемо наше навијаче и у првенству - рекао је Ковачевић, приликом потписивања двогодишњег уговора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)