СИНИША ЉУТ ПОСЛЕ ПОРАЗА: Нешто мора да се мења, треба да одлучимо шта желимо

Novosti online

19. 07. 2020. у 10:34

СИНИША ЉУТ ПОСЛЕ ПОРАЗА: Нешто мора да се мења, треба да одлучимо шта желимо

Фото: Танјуг/AP Photo/Luca Bruno

КАО што се и очекивало.

После убедљивог пораза од Милана (5:1) је Синиша Михајловић био љут на своје изабранике. Имао је доста тога да им замери.

- Веома је лако коментарисати овакву утакмицу. Када изгубите оваквим резултатом онда можете само да ћутите, да се извините навијачима, клубу, прихватите критике и осећате се посрамљено. Ако моји играчи имају достојанство урадиће исто то - рекао је Михајловић за “ДАЗН”.

Свестан је да нису много показали на терену.

- Није ово била утакмица, већ једносмерна улица. Сада морамо да одлучимо шта желимо следеће сезоне. Хоћемо ли да се боримо за место у Европи или ћемо да се задовољимо местом на средини табеле и чињеницом да смо безбедни. Ако желимо нешто узбудљивије, онда морамо да направимо промене, што је евидентно после овог меча. Покушавам да урадим неке ствари, али не делује то увек. Уколико желимо нешто више морамо да конторлишемо емоције на терену, да имамо више вере у себе и да останемо смирени и када ствари не иду како треба. Нисмо били довољно константни.

Нада се да ће сви извући поуке.

- Као и у животу, када све иде добро, не застајеш да размислиш зашто се то дешава. Када се појаве негативне ситуације, онда је потребно застати и извући позитивне ставке.

Моменат о којем се прича је разговор Михе са Златаном Ибрахимовићем.

- Причали смо о нашим породицама. Нема потребе да разговарамо о фудбалу. Када се ради о спорту, довољно је да погледамо један другог и све разумемо. Ми смо стари пријатељи који су се срели и ћаскали.

Упитан да ли то значи да би наредне сезоне могли да сарађују каже:

- Нисам то чуо - закључио је Михајловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)