НИКОЛА СИМИЋ: Спреман сам да будем први голман Војводине

Бета

18. 07. 2020. у 13:14

НИКОЛА СИМИЋ: Спреман сам да будем први голман Војводине

Фото: ФК Војводина

ГОЛМАН Војводине Никола Симић рекао је данас да је спреман да буде први голман и истакао тај фудбалски клуб и у наредној сезони жели да освоји трофеј.

"Узбуђен сам због помисли да ћу следеће сезоне бити први голман Војводине, иако за то тек треба да се изборим. То је велика одговорност, али спреман сам да је прихватим. Оно што је најбитније је тим и колективни циљеви које поставимо испред себе", рекао је Симић за сајт клуба.

Досадашњи први голман Војводине Емил Роцков напустио је клуб и убудуће ће бранити боје мађарског Фехервара.

Војводина има спремну замену на голу, а то је 23-годишњи Никола Симић, који је у у Нови Сад стигао на данашњи дан пре тачно две године. За то време, он је био права алтернатива Роцкову на голу Војводине, са којом је успео да освоји Куп Србије.

"Наравно да сам задовољан са протекле две године и никада се нисам покајао због тога што сам дошао у Војводину. Ово је велики и организован клуб, што се и видело на крају прошле сезоне, када смо освојили трофеј. Надам се да ћу их освојити још у дресу Војводине", рекао је Симић.

Он је истакао да му је драго због Роцкова, честитао му је на преласку у нови клуб и пожелео срећу у даљој каријери.

Фудбалери Војводине се на ФЦ "Вујадин Бошков" припремају за наредну сезону која би требало да почне 1. августа.

Услед тренутних мера у Новом Саду због епидемиолошке ситуације, фудбалери Војводине тренирају подељени у неколико група.

"Сналазимо се онолико колико можемо у оваквој ситуацији. Придржавамо се свих упутстава и мера које су на снази, те се на тај начин трудимо да водимо рачуна о себи, али и о другима. Осим тога, све иде како треба. Верујем да ћемо добро ући у наредну сезону, у којој желимо да поново освојимо трофеј", рекао је Симић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)