РОЦКОВ У МАЂАРСКОМ ФЕХЕРВАРУ: Војводина остаје у срцу

Танјуг

18. 07. 2020. у 11:47

РОЦКОВ У МАЂАРСКОМ ФЕХЕРВАРУ: Војводина остаје у срцу

Фото: ФК Војводина

ДОСАДАШЊИ голман Војводине Емил Роцков (25), потписао је четворогодишњи уговор са мађарском екипом Фехервар, некадашњим Видеотоном, саопштено је на сајту клуба.

Роцков је од 2006. године био члан Војводине, у којој је прошао све селекције клуба и ишао путем од позајмица у Пролетеру и Слоги из Темерина, па све до дреса репрезентације Србије, пошто је прошле године бранио на пријатељском мечу против Парагваја у Крушевцу.


Две сезоне је проглашаван за најбољег играча Војводине (2018, 2019), за коју је укупно бранио на 127 званичних утакмица.

Последњи пут, то се догодило у финалу Купа Србије, када је у борби за трофеј побеђен Партизан након пенала, а Роцков био један од најбољих играча на том мечу.

"У Војводини сам провео 14 година и слободно могу рећи да је она постала и касније одредила мој живот, толико да је буквално носим истетовирану по ожиљцима на себи. Сигурно је да у мени изазива огромне емоције и да ће ми много недостајати, баш као и навијачи, који су према мени били заиста дивни", истакао је Роцков.

Са друге стране, истиче да је сада било право време за нови корак у каријери.

"После трофеја који смо освојили прошле сезоне, сада одлазим много смиреније него што би то било да сам отишао у неком претходном периоду. Наравно, Војводина ће увек остати у мом срцу, а знам и да ћу увек имати где да се вратим", рекао је Роцков.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)