ЕПИЛОГ СЛАВЉА НА МЕЧУ У ПЛАВУ: Кривичне пријаве челницима “Језера”

М. Бл.

17. 07. 2020. у 16:46

ЕПИЛОГ СЛАВЉА НА МЕЧУ У ПЛАВУ: Кривичне пријаве челницима “Језера”

Фото Facebook, Плав, Гусиње

ПЛАСМАН ФК Језеро из Плава у прву фудбалску лигу Црне Горе после бараж меча са подгоричким Комом, имао и своје “треће полувреме”.

Наиме, полиција је поднела кривичне пријаве против председника ФК „Језеро“ Н.Ц. (30) и спортског директора ФК „Језеро“ Е.Т. (33), обијица из Плава због основане сумње да су починили кривично дело непоступање по здравственим прописима за сузбијање опасне заразне болести.

- Ова лица су прекршила меру Министарства здравља о обавези организовања спортских такмичења и турнира, као и спортских манифестација без гледалаца-навијача. Они су, као одговорна лица, 14. јула 2020. године, дозволили навијачима окупљање на трибинама приликом фудбалске утакмице између ФК „Језеро“ из Плава и ФК „Ком“ из Подгорице, иако су били у обавези да догађај организују без присутва навијача - саопштено је из Управе полиције Црне Горе.

Од полиције грађани очекују став поводом ватрених пирова у Будви, Подгорици, Беранама, посебно у Котору где је 13. јула на нечувен начин слављен Дан државности, тако да је умало изгорела которска тврђава Сан Ђовани...О провокацијама свештенства и верника СПЦ у Подгорици и кршењу осталих мера НКТ да се и не говори...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)