ВУЛИЋ: Бићемо спремни за све изазове

Танјуг

понедељак, 13. 07. 2020. у 17:49

ВУЛИЋ: Бићемо спремни за све изазове

Милош Вулић фото: Н.Параушић

ФУДБАЛЕР Црвене звезде Милош Вулић изјавио је да је задовољан тренинзима и уводним делом припрема, које црвено-бели одрађују на Дивчибарама.

- Тек смо кренули, али утисак је да су већ сад веома тешки тренинзи. Ипак, то нам је неопходно како бисмо испунили све постављене захтеве и били на високом нивоу када крену такмичарске утакмице. Добро смо радили током паузе, што је такоде веома битно. Орни смо за напоран рад", рекао је Вулић за клупски сајт.


Претходних година фудбалери Звезде на летњим припремама углавном су били у иностранству, али овог пута ће две недеље провести на Дивцибарама.

- Свиђа ми се промена. Лепо је овде, услови су одлични, хотел, амбијент, заиста је сјајно припремати се у Србији. Терен је скоро постављен, значи нам што смо ми практично први који имају прилике да тренирају на њему. Занимљиво је да смо у претходним данима имали практично два годишња доба, али лично ми више одговара када је мало хладније време", рекао је Звездин везиста.

Изабранике Дејана Станковића током августа очекује борба на два фронта - Суперлига и квалификације за Лигу шампиона, а Вулић је сигуран да це екипа спремно доцекати све изазове.

- Увек су велика очекивања када носите Звездин дрес. Првенство креће у августу, квалификације такође, имаћемо густ распоред и свако од нас ће морати да буде максимално спреман да допринесе тиму. Тако је било и у сезонама до сада, тако да то није ништа ново за нас. Добро радимо, усвајамо захтеве које тренер Станковић тражи од нас и мислим да цемо се спремни доцекати сезону", закључио је Вулић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)