ЉУДИ, ЧУВАЈТЕ СЕ: Нисам могао да устанем из кревета

Новости онлине

недеља, 12. 07. 2020. у 15:18

ЉУДИ, ЧУВАЈТЕ СЕ: Нисам могао да устанем из кревета

Александар Шћекић фото: М.Вукадиновић

ФУДБАЛЕР Партизана Александар Шћекић успешно је прележао вирус корона, али далеко од тога да је све било тако лако.

Сада је већ са екипом, током дана ће бити тестиран на антитела и у понедељак ће кренути на припреме на Златибор.

Ипак, период опоравка није био лак. Напротив, како је сам истакао, у појединим моментима било је врло мучно борити се са вирусом.

Имао је све тешке облике симптома – висока температура, малаксалост, бол у грудима, зглобовима и мишићима, праћен кашљем

"Осетио сам непријатности након финала Купа. Све је указивало на вирус корона. Тестиран сам и налаз је био позитиван. Три-четири дана имао сам здравствених проблема. Све оно што прати Цовид-19. Нисам могао да устанем из кревета. Лично сам се уверио колико овај вирус зна да буде тежак. Зато апелујем на све људе да се чувају", рекао је Шћекић за "Побједу".

"После неколико дана изборио сам се са болешћу. Поново сам тестиран. Резултати су други пут били негативни. Сада је све у реду. Немам никаквих сметњи. Почео сам да тренирам, испочетка мало сам, а потом и са екипом. Све иде својим током", додао је везиста црно-белих.

Многи фудбалери су се, без обзира на физичку спрему, далеко теже изборили са вирусом.

"Код мене није био такав случај. Чим је вирус прошао, могао сам да радим све нормално. Нисам имао никаквих сметњи ни током првих тренинга. И сада радим пуним интензитетом на припремама Партизана".

Осврнуо се и на недавно завршену сезону у Србији.

"Такмичарска година без трофеја не може да буде добра за Партизан. Киксирали смо у неким утакмицама током првенства, а у полуфиналу Купа смо избацили вечитог ривала. Вјеровали смо у тај трофеј, али нисмо успјели да славимо после пенала. Пре тога нисмо имали среће у Лиги Европе, поготово у оном мечу у Алкмару гдје смо испустили победу", истакао је Шћекић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)