МРКЕЛА НЕ БИ МНОГО МЕЊАО: Да се сада заврши прелазни рок ја бих био задовољан

Новости онлине

субота, 11. 07. 2020. у 11:30

МРКЕЛА НЕ БИ МНОГО МЕЊАО: Да се сада заврши прелазни рок ја бих био задовољан

Митар Мркела фото: ФК Црвена звезда

Спортски директор фудбалског клуба Црвена звезда Митар Мркела рекао је данас да је примарни циљ црвено-белих у наредној сезони освајање титуле шампиона и додао да је задовољан тренутним играчким кадром.

- Првенствено је циљ титула првака Србије, потом желимо да се добро представимо у Европи и да играмо групну фазу европских такмичења. Наравно имамо амбиције и у купу, тако да од ових припрема очекујем да одрадимо све оно што је тренер Станковић замислио и да све то прикажемо у првенству - рекао је Мркела за Звезда ТВ.

Фудбалери Црвене звезде почели су данас у Београду припреме за предстојећу сезону. Црвено-бели ће се сутра преселити на Дивчибаре где ће остати две недеље.

Припреме, због ситуације са корона вирусом, почињу касније од уобичајеног, а Мркела је навео да верује да ће играчи ући спремни у првенствене дуеле.

- Дугачка пауза је била и током самог првенства када је прекинуто у марту. Та двомесечна пауза је сигурно оставила трага. Ми смо покушали да, у оном периоду после те паузе, већ мислимо и на ове припреме. Доста тога је одрађено што је било зацртано. Верујем да су играчи релативно спремни и да ће у наредне три недеље до почетка првенства имати могућност да дораде ствари које се од њих очекују и да потпуно спремни уђу у првенство - рекао је он.

Мркела је истакао да је задовољан до сада урађеним у прелазним роком.

- Ја сам, пре свега, задовољан играчким кадром који већ имамо. Ти фудбалери су нам донели титулу првака као и Лигу шампиона. Свакакао да смо са Спиридоновићем и Катаијем јачи и да се сада заврши прелазни рок, био бих задовољан - рекао је Мркела.

Он је додао да ће прелазни рок бити дужи него иначе и да ће све бити успореније.

- Што се тиче одлазака, али и долазака, биће све успореније него што смо навикли ранијих година због целе ове ситуације. Пратићемо све и реаговаћемо у складу са тим - навео је Мркела.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)