ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ: Очекујем десет милиона евра од трансфера, Боаћи или Павков иду из клуба

Новости онлине

11. 07. 2020. у 10:50

ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ: Очекујем десет милиона евра од трансфера, Боаћи или Павков иду из клуба

Звездан Терзић фото: Screenshot TV Zvezda

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић, причао је на почетку припрема за Звезда ТВ о амбицијама клуба за наредну сезону.

Новинари су дан раније послали питања црвено-белима, а Терзић је потом одговарао на њих:

Прво је било у вези нападача Андерсона и да ли ће неко од центарфора напустити екипу:

"Ви знате да је стил Црвене звезде да не говори о потенцијалним појачањима. Прескочићу тај договор, у овом моменту имамо четири шпица ˜– Боаћи, Павков, Томане и Крстовић. Нема потребе доводити нападача, али реално је очекивати да оду Боаћи или Павков. Ту су већ дуго, можда је дошло до засићења и Звезди можда треба свежа крв. Али прво треба да оде неко да би дошао нови центарфор. Имамо списак потенцијалних нападача и донећемо најбоље решење", рекао је Терзић.

Терзић је причао и о трансферима.

"Планирамо око десетак милиона евра да остваримо кроз трансфере. То је наш план, да ли ћемо у томе успети – не знамо. Не знамо како ће се понашати тржиште, знате да је 23. маја требало да буде завршено првенство. Све је то померено, касни цео процес и касниће прелазни рок. Свесни смо сви пандемије и колико је штете нанела економији. Питање је шта ће бити с трансферима овог лета. За сада све мирује, сви нешто чекају, а и пандемији се не назире крај", казао је Терзић.

Генерални директор доста очекује од младих фудбалера:

"Звезда је много уложила у омладинску школу, сваке године око три милиона. Нису Жељко Гаврић и Вељко Николић случајно то где јесу. Имамо шест младих играча, који су спремни. Они су потпуно стасали".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)