Потписан ексклузиван уговор између Арене цлоуд и Балкан бета

Промо

20. 03. 2023. у 14:00

Данас је одржана конференција за медије на којој је потписиван ексклузивни уговор између компаније Арена Цханнелс гроуп и компаније Балкан Бет. Ова јединствена сарадња на нашем тржишту увезаће по први пут платформу која емитује спортски програм, са платформом за спортско клађање и на тај начин пружити корисницима обједињено искуство и то на свим уређајима: смарт телевизору, рачунару, таблету и мобилном телефону.

Потписан ексклузиван уговор између Арене цлоуд и Балкан бета

Фото Арена спорт

Уговор су потписали директор компаније Арена Цханнелс гроуп Небојша Жугић и директор компаније Балкан Бет Бојан Шћекић, а најављени су и бројни нови сервиси које могу да очекују њихови корисници.

Директор Арена Цханнелс гроуп Небојша Жугић истакао је да овај уговор гарантује да ће корисницима бити омогућен и један од најсавремнијих трендова у онлајн свету по угледу на највеће светске стриминг апликације и спортске платформе.

„Уводимо могућност да у току утакмица из најјачих лига које Арена Спорт преноси гледаоци имају прилику да погледају најбоље и најзначајније тренутке, хигхлигхтсе у реал тиме-у то јест у реалном времену. На овај начин Арена Цлоуд постаје једина апликација на овим просторима која пружа ту услугу. Знамо колико ће се сви љубитељи спорта обрадовати овоме. Сада имају прилику да чак када и нису у могућности да гледају целу утакмицу не пропусте ни једну шансу или гол свог омиљеног тима. Не морају више да чекају крај утакмице и гледају најзначајније моменте, већ једним кликом то чине за време директног преноса“ објаснио је Жугић и додао да ће ова опција умногоме олакшати и посао извештавања спортским новинарима.

Први човек Арене спорт изјавио је да четворогодишњи уговор потврђује досадашњу сјајну сарадњу са Балкан Бет компанијом. Истиче да је поред свих новитета за кориснике, договорено и да ће гледаоцима који нису претплаћени на Арена Цлоуд апликацију, Балкан Бет дати прилику да одгледају чак пет утакмица месечно по јако приступачној цени, док су до сада имали могућност да купе само једну месечно.

Фото Арена спорт

 

Директор компаније Балкан Бет Бојан Шћекић, том приликом је изјавио: “Изузетно ми је драго сто смо данас потписали уговор о ексклузивном партнерству између компаније Балкан Бет и Арене. За нас је ово партнерство природан избор, јер смо у Арени препознали партнера са којим делимо кључне вредности а то су иновативност и стално померање граница квалитета корисничког искуства. Интеграцијом Балкан Бет решења у апликацију Арена Цлоуд, корисници ће добити читав низ унапређења којима ће поред гледања најбољих спортских догађаја, моћи да користе широку понуду Балкан Бет услуга како пре почетка тако и у току самог меча. Господин Жугић је обљаснио остале правце сарадње, а наши тимови вредно раде да ово екслузивно партнерство донесе још много новина на тржиште. Овим партнерством постајемо иноватори не само на регионалном већ и на светском тржишту где су оваква партнерства тек у повоју. Зато бих јос једном истакао захвалност Господину Жугићу и његовом тиму, као и Балкан Бет екипи на склапању овог ексклузивног партнерства“, закључио је Шћекић.

Потписници су на конференцији најавили и продају посебно креираних Арена Цлоуд пакета само у локалима Балкан Бета по до сада најповољнијим ценама за пакете у трајању од 3 и 6 месеци.

БОНУС САДРЖАЈ

Књига о нашем асу која је изазвала велику пажњу носи назив "Новак, париске приче". Прођите уз Новака све његове емотивне тренутке у упознајте га у једном потпуно другом светлу. На 320 страница, илустрованих до сада невиђеним фотографијама, представљен је живот славног тенисера.

Кликните ОВДЕ и поручите још данас ово ремек-дело које ће вас одвести на најславније тениске терене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу

"ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ 'ХЕЈ СЛОВЕНИ', ОНИ СУ..." Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу

ПРЕДРАГ Мијатовић је један од најбољих фудбалера који су носили дрес наше репрезентације, а то "наше" се мењало - од СФРЈ, преко СР Југославије, до Србије и Црне Горе. А управо он је данас занимљив хрватској јавности јер је појаснио зашто су тамошњи "ватрени", после распада некадашње "велике државе јужних словена" били успешнији од Срба (и Црногораца) у фудбалу.

27. 09. 2023. у 19:57

Коментари (0)

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу