ФУДБАЛСКА репрезентација Србије није најславније окончала Светско првенство 2022 чији је домаћин Катар, па се у недељу вратила у Београд.

Коментари (18)

Duško

04.12.2022. 17:13

Možda je bolje da se okanemo ćorava posla. Nismo mi za taj fudbal, nemamo mi ni pobednički ni takmičarski duh. Gledam, stranci u nekim zemljama ginu za tuđu državu, a naši.....gledaju kako su počešljani i dali im gaćice i dres dobro stoje. Tuga.

Timotije

04.12.2022. 18:49

Ispala Nemačka,Belgija,Urugvaj ,Danska u grupnoj Fazi...Favoriti u odnosu na nas!. A kod nas udri kamenjem,ljudi utuvili u glavu da smo svetski šampioni .igraćemo u Ligi nacija sa najvećima a pre dve godine smo lomili noge po Armeniji i ostaloj vukohebini ,Otišli na svetsko prvensto ,sve po redu sveje prebrzo došlo....bice to sve na mestu samo nek ostanu zajedno! Piksi ,Orlovi moja podrška.

Cucan Cule

04.12.2022. 19:54

Nogometna reprezentacija Srbije realno gledajuci ima igrace koji imaju kvalitet za vece domete.Vecina igra u kvalitetnim europskim ligama samo to treba malo bolje i kvalitetnije poslozit.Vise zajednistva, discipline i malo to takticki poslozit.Mislim da je i Stojkovic malo pogubio konce u onome za sto je tu.