ДУЕЛ ДВЕ СЛОГЕ: Могу ли Краљевчани коначно до првог славља ове јесени?

Г. ЋИРОВИЋ

04. 11. 2022. у 11:18

ТРИ кола остало је до краја јесење трке за бодове, а фудбалери краљевачке Слоге још нису осетили сласт победе чврсто, „пригрливши“ фењер на табели српсколигашког „Запада“.

ДУЕЛ ДВЕ СЛОГЕ: Могу ли Краљевчани коначно до првог славља ове јесени?

Г.Шљивић

Прилику да на свој салдо упишу прву рецку „бели“ ће имати сутра у 13. колу на гостовању имењакињи у Бајиној Башти. Судар две Слоге може се окарактерисати и као дерби зачеља јер се и домаћа екипа налази у угроженој зони, око црте која значи селидбу у нижи ранг.

У табору Краљевчана влада умерени оптимизам пред сутрашње гостовање, подгрејан солидном партијом у прошлој утакмици против Смедерева пред својим навијачима када су „бели“ успели да против лидера освоје један, али вредан бод.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

НОВАК ЂОКОВИЋ "РАЗАПЕТ" ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

И КАДА се сва прашина слегне, и када се помисли да коначно следи миран период за Новака Ђоковић у коме ће уживати у плодовима свог рада, далеко од сталне медијске хајке, појаве се они - дежурни "Новакомрсци". Као да не спавају, немају мира док не шире своју болесну анти-Ђоковић пропаганду. Тако је и сада, када се цела бура око Аустралијан опена слегла, ваде се приче из нафталина, само како би се још мало укаљала репутација свемоћног Србина.

08. 02. 2023. у 18:47

Коментари (0)

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца