УПАЉЕНИ СВИ АЛАРМИ: "Фењераш" из Краљева сутра (14.00) гостује комшијском Реалу

Вукица СТРУГАР

21. 10. 2022. у 11:24

РЕЗУЛТАТСКОЈ кризи у краљевачкој Слоги као да нема краја. После 10 одиграних кола у оквиру Српске лиге „Запад“ екипа из града на Ибру без победе заузима последње место на табели.

УПАЉЕНИ СВИ АЛАРМИ: Фењераш из Краљева сутра (14.00) гостује комшијском Реалу

Г.Шљивић

У редовима „белих“ упаљени су сви аларми, бодови су више него потребни, а прву прилику да бар мало поправе свој више него мршав бодовни салдо Краљевчани ће имати сутра, у 11. колу, у комшијском одмеравању снага против Реала у врњачким Подунавцима.

Епитет фаворита у овом мечу припада домаћинима који су до сада остварили четири победе, исто толико пораза и два ремија. Почетак утакмице заказан је за 14 сати, а очекује се и долазак већег броја љубитеља фудбала и из Краљева и из Врњачке Бање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

НОВАК ЂОКОВИЋ "РАЗАПЕТ" ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

И КАДА се сва прашина слегне, и када се помисли да коначно следи миран период за Новака Ђоковић у коме ће уживати у плодовима свог рада, далеко од сталне медијске хајке, појаве се они - дежурни "Новакомрсци". Као да не спавају, немају мира док не шире своју болесну анти-Ђоковић пропаганду. Тако је и сада, када се цела бура око Аустралијан опена слегла, ваде се приче из нафталина, само како би се још мало укаљала репутација свемоћног Србина.

08. 02. 2023. у 18:47

Коментари (0)

РАТ У УКРАЈИНИ: Сирене за ваздушну опасност одјекују у неколико украјинских области