НЕ НАЗИРЕ СЕ КРАЈ "СЛУЧАЈУ ПОБГА" Црна магија на "Парку принчева"

Г. ЧВОРОВИЋ

24. 09. 2022. у 09:41

НОВОМ серијом порука и видео-снимака преко друштвених мрежа, Матијас Погба, иако се тренутно налази у притвору, изнео је додатне оптужбе на рачун свога брата Пола, фудбалера Јувенстуса.

НЕ НАЗИРЕ СЕ КРАЈ СЛУЧАЈУ ПОБГА Црна магија на Парку принчева

EPA/EFE

Од сталног дописника "Новости" из Париза

Поновио је да је његов брат "у више наврата бацао чини на своје фудбалске колеге, укључујући и Килијана Мбапеа, било из љубоморе, или да би добио меч".

То се, наводно, догодило на мечу између ПСЖ и Манчестер јунајтеда 6. марта 2019. који је завршен резултатом 1:3, а Килијан је у том мечу "био само своја сенка, и то против резервног тима".

С друге стране, Пол Погба је, истиче његов брат, све чинио да се у јавности приближи Мбапеу и буде његов пријатељ.

- То је ишло толико далеко, да је Килијан замало условио продужетак уговора Половим доласком у ПСЖ, док му је Пол иза леђа бацао чини саботирајући му мечеве - наставио је Матијас.

Истакао је да се Пол нарочито заинтересовао за бацање чини у време Мундијала у Русији 2018, када је ангажовао врача да би осигурао победу француске репрезентације. Реч је, како каже, о врачу који се зове Ибрахим и има надимак Велики, из Роасија у Француској.

Свог брата познатог фудбалера оптужио је и да се окружио криминалцима и делинквентима, све док "није издао те људе и побегао без најаве".

- Препустио нас је судбини, нашу мајку и мене, остављајући своју породицу и најближе као циљ тим бандитима - рекао је Матијас и додао да је већ потекла крв, јер су они који прете целој фамилији ранили једну од блиских особа у руку. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НИКАД ПРОВОКАТИВНИЈА: Рајковићева жена запалила мреже облинама - купаћи, а преко само мрежа (ФОТО)