ВРЕМЕ ЗА ПОБЕДУ: Фудбалери Слоге у Краљеву сутра против шабачке Мачве

Г. ЋИРОВИЋ

09. 09. 2022. у 13:00

У петом колу Српске лиге „Запад“ фудбалери Слоге ће пред својим навијачима на Градском стадиону у Краљеву сутра (16.00) угостити шабачку Мачву.

ВРЕМЕ ЗА ПОБЕДУ: Фудбалери Слоге у Краљеву сутра против шабачке Мачве

Г.Шљивић

Биће то дерби зачеља две екипе које још не знају за победу у овој сезони. Краљевчани су до сада освојили само два бода остваривши два ремија код куће и два пораза на гостовањима, док су гости без бодова са сва четири пораза.

У табору Слоге се надају да ће коначно уписати прву првенствену победу и тако се коначно померити са претпоследњег места на српсколигашкој табели.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

НОВАК ЂОКОВИЋ "РАЗАПЕТ" ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

И КАДА се сва прашина слегне, и када се помисли да коначно следи миран период за Новака Ђоковић у коме ће уживати у плодовима свог рада, далеко од сталне медијске хајке, појаве се они - дежурни "Новакомрсци". Као да не спавају, немају мира док не шире своју болесну анти-Ђоковић пропаганду. Тако је и сада, када се цела бура око Аустралијан опена слегла, ваде се приче из нафталина, само како би се још мало укаљала репутација свемоћног Србина.

08. 02. 2023. у 18:47

Коментари (0)

И СРПСКИ ДЕЧАК ПОГИНУО У ЗЕМЉОТРЕСУ: Мали Робин (8) страдао у мајчином загрљају